| Andreea57 a întrebat:

Aceasta e o poveste ce da dovada de falsitate..Deci sa incep cu inceputul: Eram prietena buna cu un baiat.Vara era prea funny cu el si cu ceilalti prieteni.Dar din septembrie se tot certa cu noi in fiecare seara si stiti de ce? Din cauza unuia din Anglia.Adica il considera pe el cel mai bun prieten desi uitase ca are alti prieteni aici.In fiecare seara isi batea joc de mine.Si in seara asta i-am zis eu sau el noi sau el, prietenia noastra sau el.Iar el a zis el pentru totdeauna.Eu am incercat sa fiu prietena cu acel tip dar era prea cu nasul pe sus si ...Asea o prietenie moare.Va rog dati-mi sfaturi cum sa fac sa ne impacam.Tin la el ca prieten fiind prieten de la gradinita.Cum sa il fac sa se impace cu mine.cu noi? Dati-mi va rog solutii cele mia bune solutii vor primi funda

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Fiecare isi alege singur calea. Daca sunteti pe cai diferite, atunci cand va mai intersectati mai apucati sa ziceti un "buna ziua", eventual sa intrebati "cmf" sau altceva de genul asta, apoi va vedeti fiecare de drumul lui.
Wow, sunt mandru de ce raspuns ti-am dat. laughing

| urbanghost a răspuns:

Da va da cineva bani pentru funditele astea de le vreti asa multi?

| Oana65 a răspuns (pentru urbanghost):

Nu e treaba ta!

| Oana65 a răspuns:

Asta sa o iei ca pe-un sfat prietenesc : Ai vazut orgoliul, daca tineai la el atat de mult precum spui nu-i faceai oferte sa aleaga sau ceva de genu' asta, daca-l lasa-i sa vorbeasca si cu voi, sa vorbeasca si acel tip din Anglia, crede-ma ca nu se ajungea aici! Totusi tu sau voi puteti merge sa discutati cu el si sa-i explicati ca v-a lasat balta! Funda?

| Andreea57 explică (pentru Oana65):

Pai da da am vrut sa vad daca ii pasa de aceea l-am pus sa aleaga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-l sa vada ca a gresit si nu-l bagati in seama, singurel o sa vina la voi sa-si ceara iertare, asemenea "prieteni" mai bine nu, dupa cum v-a tratat se vede ca e genul de persoana falsa si materialista, daca noi suntem in romanica si ala in engleteria are mai multe suflete decat noi sau ce?

| waterloo a răspuns:

Genul asta de probleme nu isi gasesc o rezolvare rapida si de durata. Ce varsta aveti? In timp isi va da probabil seama cine sunt oamenii mai valorosi din jurul lui si probabil va regreta decizia facuta. Ce pot sa te sfatuiesc este sa tratezi problema cu maturitate, sa nu intorci spatele nimanui si sa il respecti in continuare. Daca ti la el, chiar si ca prieten, ii vei sta alaturi, indiferent de ce alte prietenii ar mai lega la randul lui. happy

Sfatul meu ar fi sa il tratezi mai departe cu caldura si sa faci abstractie de raspunsul dat de el ultimatumului tau/vostru. tongue