Bună, am citit mesajul care mi l ai trimis, nu procedezi bine ca tu cauti pe Facebook oameni ciudati dubioși carora le arati partile intime este treaba ta daca asa vrei tu sa i ti traiesti viata si tineretea, ăia cărora le trimiti poze cu tine poate sunt din rețele de prostitutie, părintii tai stiu cu ce te ocupi tu? Cum sa plîngi ca proasta după un băiat gasit pe Facebook? Il mai si consideri prieten, de cit timp il cunosti? Un om care te iubeste sincer nu i ti cere poze cu tine goală sau cu partile intime, păcat ca tinere ca tine in loc sa invete sa faca o facultate prefera sa faca prostitutie pe net.
Cum vrei sa iti faci viata complicata...
Nu imi dau seama de unde atat sado-maso cu tine...
El vroia doar sa se distreze cu fete majore ca să nu aibă probleme. Pozele și filmulețele pe care tu le trimiți gratis sunt un gest imprudent. Sunt persoane care practica videochat, cam asta ai făcut și tu dar gratis, omul ala nu era iubitul tău. În plus, pare ca ai făcut o obsesie pentru el, nu este normal, de ce nu vrei sa ți faci o relație sănătoasă, sa ai un iubit, fără porcarii pe net? Chiar nu te înțeleg, în caz ca povestea e adevărată
Îți dai seama ca el era un pedofil? Din moment ce nu a mai vorbit cu tine când i-au spus vârstă. Nu înțeleg de ce ai continuat sa te gândești la el, în ciuda faptului ca au trecut 2 ani. Dacă ești majora, ar trebui sa fii în de ajuns de matura sa știi ca asta nu e ok. Toată chestia asta e toxica rău, cel mai bine cunoști și tu un romanas de vârstă ta care sa nu facă crize când afla ca ai 18 ani. Treci peste și trăiește viata nu mai sta după un pedofil obosit de pe Facebook. Înțeleg ca te făcea sa te simți bine și alte prostii dar nu e ok, fata mea. Acum și la prietenul lui vrei sa te dai? Nu este ok, îți dau un sfat dar cum ai zis și tu, este viata ta și fa ce vrei. Străinii asa sunt, cauta fete minore cu care sa facă schimb de nuduri pentru ca sunt excitati, mai aveam și eu când eram copil câte un mesaj de la ăștia, dar ceea ce faci tu e greșit, a trecut timpul și probabil ala te-a uitat de când ți-a dat Block. Nu trebuie sa plângi după el și sa ii dai mesaj, poți și tu sa uiți simplu ca s-a întâmplat ca după ce vede cine ești îți dă block iarăși
Eu oricum sunt atrasa cel mai mult de prietenul lui dar ma tem sa nu cumva sa ii fi spus de mine si nici ala sa nu vrea sa vorbeasca cu mine din cauza lui. Adevarul e ca cu ala nu am vorbit niciodata numai sa nu ii fi spus asta la care i-am trimis. Ce e sigur e sigur si pentru orice eventualitate vreau sa rezolv problema sa fiu cu inima impacata.
Știu ca nu ești minora.N-am zis ca nu ești. Eu asta am înțeles, i-ai spus ca ești fata mare și ți-a dat block. Degeaba ai tu 18 ani ca tu tot gândire de 16 ani ai din moment ce încă te gândești la el după 2 ani. Eu te-am sfătuit și ți-am scris ditamai monologul dar vad ca nici măcar nu ți-a pasat. Noroc la schimb de nuduri.
Ba da mia pasat. Dar daca ceri poze la o fata asta nu inseamna neaparat ca se ocupa cu prostitutia, doar era excitat atat totul. Am dat la mai multi nu e singurul dar daca dau la toti de ce sa nu refac legatura cu cineva la care chiar tin? Nu astept relatii deocamdata vreau asa
Se vede că ești îndrăgostită, poate crede că ești prea departe și nu aveți șanse să va întâlniți fa-ți un cont nou și scrie acolo că ești din aceeași țară cu el, același oraș poate așa o să creadă că te-ai mutat și o să înceapă să te caute
linarkfts întreabă: