Destul de ciudata Bia asta...Adica,allooooo,te-a parasit pentru altul doar pentru ca a crezut ca celalalt este mai matur, vezi doamne.Incearca sa uiti de ea deoarece iti face numai rele.Bia parca este dintr-un film de drama-comedie extrem de prost, adica maine e cu tine, poimaine este cu altul deoarece poate tu nu esti suficient de matur etc...Genul asta de persoana este foarte enervant si asa ajung toate. Ajung viitoare neveste care mai tarziu o sa-si insele barbatul doar pentru ce spre exemplu nu are destui bani.Imi amintesc de un caz recent pe care l-am avut ( sunt avocat ) ca un barbat vroia sa divorteze pe motiv sa nevasta il insela. L-am intrebat mai detaliat despre ce a fost vorba si a fost foarte clar:"Eu, cu ochii mei i-am vazut impreuna desi presupuneam ca de mai mult timp o facea dar acum am confirmarea."Este oarecum, strigator la obraz, sa-ti lasi barbatul pentru unul mai avut.Iti zic toate astea deoarece am mai avut cazuri, chiar multe si iti spun sa nu o mai iei in seama oricat de atractiva este sau cat de "provocatoare".
Multumesc mult Pentru sfaturi! Ai respectul meu!
Cu placere.Asta este placerea mea.De a ajuta oameni.
Wooow, e o poveste uluitoare, dupa care s-ar putea face un film.Foarte incurcat, dar daca ea ( Bianca) a facut ce a facut, nu cred ca e o persoana care te iubea. Poate, a vrut sa fie si ea cu tine, ca sa nu zica alte fete ca ea nu poate.Nu stiu... e ceva delicat TU mai ai sentimente pentru Bianca?
Pai acum nu mai tin... sau cel putin cred ca nu mai tin... daca vorbesc cu ea su vreau sa ii spun ceva de gen ca isi bate joc de mine, nu pot vorbi, mi se rasuceste limba in gura!
Am inteles, eu cred ca ar trebui sa ti-o scoti din cap, pentru ca a creat o incurcatura imensa in viata ta.Nu zic ca trebuie sa o urasti, sa nu mai vorbesti c ea, dar sa incrci sa nu o mai iubest.(stiu ca e greu, e chiar foarte greu, dar macar incearca) Vei fi impacat cu gandul ca ai incercat.
Pai chiar acum. ii scriu un mail. prin care ii spun ca, atunci cand eram aproape in limba dupa ea, si chiar o iubeam cu adevarat, ea si batea joc de iubirea mea! o sa ii zic ca ii trimit un mail ca sa ii zic ceva, si sa imi raspunda si ea tot printr-un mail...
Cam incurcate numele mi-a luat putin sa inteleg. Apropo si daca s-a intamplat e povestire.
Ea cu cosmin eu cu catalin eu cu nu stiu mai cine de aici cu tine de aici cu celilalti numai intelegi e trista povestea ta dar nu prea cred ca te merita daca tear fi iubit nu tear fi parasit si ca nu este matur nu asa se face. iar tu daca o iubesti nu trebuie sa incerci sa o uiti intinindute cu altu mulri asa fac dar asts nu te va ajuta sa o uiti..nu mai plinge atita numai fi asa sensibil concetreazati mintea cu altceva invatatura de exemplu priveste filme du-te la o plimbare fa ceva o vei uita mai sunt fete nu e sfirsitul lumii! toti suferim dar odata si odata suferinta asta se va termina. pina la urma ea va suferi ca tea pierdut nu tu deci succes
funsa?
Este Povestea mea si este reala, cine contesta asta nu a trecut destul prin viata...
Aloo! Trezirea baaai! Fata aia te-a lasat pentru altu'. Stai usor. Ti-as spune ceva despre ea dar nu prea pot. Din pacate. Nu te mai uita dupa ea.Nu te merita.Acum a venit la tine pentru ca vezi tu fratica 'si-a dat seama ca a gresit'. Te minte. Din cate am observat in ceea ce ai zis. fata asta ii schimba ca pe sosete.Nu merita atentia ta.Cauta pe altcineva care sa nu se duca de la unu la altu' ca veverita din copac in copac.Hai..bafta!:d.Vezi ce faci.