Da, am facut si mie unul imi place gustul (ma rog, sunt mai ciudat din mai multe puncte de vedere). Oricum, daca ai catusi de putin altruism in tine, o sa-ti placa sa o vezi cum face in momentele acelea
Nu va mai luati de asta, pentru ca nu toate se spala poate el este mai ghinionist... daca este asa, spune-i ca mai bine faceti un dus impreuna si asa scapi de acel gust aiurea...in rest, daca este sanatoasa este un gust acceptabil (d`aia cand se masturbeaza fetele isi baga degetele si dupa le ling)
Cred ca ai vrut sa spui ca intrebarea este pentru femei.asta in cazul daca nu esti gay si intrebarea nu este pentru gay.tu te-ai referit daca barbatii le-au dat la **** la femei.(adica sa femeia sa suga **** barbatului) si tu ai intrebat cum e gustul.si se intelege ca barbatii au supt **** nu femeile.deci fii mai clar.te rog.eu mi-am dat seama ca de femei e vorba ce gust are **** cand o suge.pai nu stiu fratelo intreaba si tu o tarfa care isi ia la **** in fiecare zi pentru bani.bafta
Daca femeia e curata nu are nici un gust, daca e mai putin curata tii in gura o guma de mestecat
Sunt fată, dar răspund. Că mă mănâncă.
Fă-o frate! Merită! Gustul e bun, n-are de ce să fie rău. Dar vezi, să-i speli gogoaşa din profiterol înainte. să n-aibă urme de sos sau frişcă de la alţii.
Detalii? Păi, o faci cum trebuie. Dacă n-ai tupeu s-o duci până la orgasm numa' din lins, lasă-te.
Deci Ia o lamaie si linge-o bine. si gandeste'te ca aia ii iubita ta dupa aia ia lamaia si gaureste-o cu unealta aia minuscula.
Daca vrei gust bun, adauga putin zahar si scortisoara. sau mai bine.ia-ti prietena si un prieten, si zii la ala sa o linga bine si dupa aia baga-ti limba in gura la ala.sa preiei si tu ceva.
Bafta multa! Si ai grija de tine, dragutoo!
Teoretic daca fata e curata gustul nu e neplacut Stii cum e... daca nu incerci, you'll never know. Unora le place, altora nu. E o chestie obiectiva. Cat despre intrebarea ta: Organul tau sexual miroase urat sau nu? Poate asa-ti raspunzi si intrebarii tale