A murit de la durere
Si eu propun acelasi lucru, de ce nu-ti bagi un morov sau castravete mare in fund, sa te vedem daca doare sau nu!
Asta pentru propria-ti experinta, ca de placere, nici nu poate fii vorba!
Iar efectele secundare dupa deflorarea anusului, sunt mari, ca nu mai pot tine caca si trebuei purtat un dopulet de curulet.
De ce nu incerci sa-ti bagi in c#r#l tau un salam de grosimea penisului tau fiindca asa in mod garantat vei ''simtit'' raspunsul correct si adevarat.
Dacă nu ai habar cum se face și / sau ai un organ foarte gros, da chiar doare rău!
Dude, e ca si cum ai incerca sa treci un ditaman busteanu prin gauri chei de la usa. Ce zici, se rupe sau nu yala?
No, cam asa e si cu sexu oral.
Pai fata are dreptate chiar doare. Nici eu nu accept asa ceva si ar fi bine sa i respecti decizia nu s o presezi mereu cu chestia asta daca chiar tii la ea.
Parerea mea e ca durerea e ultimul lucru la care m-as gândi. Dar cand ma gandesc la procesul de curățare, la cat de nesănătos e daca il faci des. Mai ales posibilitatea de a face prolaps...
Da, e dureros si daca prietena ta refuza e pentru ca vrea sa simta plăcere nu durere.
Mergi la profesioniste, te rezolvă ele cu orice fantezie.
Dacă gagică-ta nu doreşte, şi nu insista. Dacă era o plăcere de la început crezi că mai refuza?
Gândeşte-te că sunt bărbați care practică sex anal şi bărbați care nu.
Aşa şi la femei.
E o decizie proprie, nu e în regulă să faci presiuni.
Mutubal întreabă: