Hei! Nu e cazul sa fii complexata din cauza inaltimii, astea nu sunt defecte care pot sa distruga sentimentele care ii leaga pe doi oameni. Si nu exista oameni urati. Nu stiu de ce vrei sa iti distrugi increderea in tine. Daca il placi, spune-i! E cel mai bine asa, ca sa nu regreti mai tarziu.
Eu am 1 metru 90. Și am fost mereu cel mai înalt din clasă. Știu cm cum te simți. Dar înălțimea ta NU e un impediment, ci mai degrabă un atu.
Iar frumusețea nu stă neapărat în faptul că nu porți ochelari - dimpotrivă, ochelarii îți pot da o aură mai misterioasă, foarte atractivă.
În fine - el cu siguranță va mai crește, băieții au un start mai lent al creșterii osoase față de fete.
Așadar, eu văd fix zero piedici pentru ca tu să îți iei inima-n dinți și să-i dai un mesaj de genul „vrei să ieșim undeva diseară?" și la un suc să-i spui tot. Sau la un film să te lași încet cu capul pe umărul lui și să-i pui mâna pe picior și să te rogi să aibă curaj să preia controlul de acolo mai departe.
Baftă!
Eu zic sa mai astepti. Ai inca o mentalitate de copil. De altfel, nu vei mai fi cea mai inalta, esti inca la scoala generala.
1.Esti lipsita de respectul de sine, lucreaza la asta.
2.Nu esti asa inalta, e foarte bine chiar. E el scund.
3. Uita-te la Antonia si Alex Velea, unde in realitate e vorba de 8-10cm intre ei. (Logic ca ea e mai inalta).
5. Da-i bice, nu pierde vremea. Da-i un semn, sau mai multe. Daca nu reactioneaza cum se cuvine, uita-l cumva.
Numai bine, succes!
Inaltimea nu este un defect wwtfffffff.
Pe ce lume traiesti?
Mai tarziu o sa te poti intalni cu baieti mult mai mari decat tine.
Sper ca te-am ajutat. Poate funda?
HappynewCenusa întreabă: