| WayToManySuckers a întrebat:

Aceasta intrebare stiu ca a fost pusa si de SuperSpammer-ul Cronite, dar o pun si eu.

"Caut prieten/a sa am o relatie stabila, dar se poate sa fie virgina sa o ***."
Pe bune? Adica fratilor, eu unu ma simt ofensat [ sunt baiat ], ma intreb oare o fata cum se simte cand citeste asa ceva?

Rade. Zice "Ia uite alt barbat obsedat de sex fara un tel in viata". Duceti-va fratilor pe afara, aranjati-va intalniri, nu stiu, numai, numai publicati astfel de anunturi pe site-uri de socializare ca nu suntem la matrimoniale, dao in **** *** de treaba!

4 răspunsuri:
| GwenS a răspuns:

Ma bucur ca macar ccineva (baiat) isi da seama.>big grin

| Delete a răspuns:

TheDJGotUsFallinInLove lasa-i in pace, lasa-i sa stea toata ziua in casa, asa ramint mai multe fete singure pe care le putem satisface noi, noi baieti care ies pe afara si nu scriu pe net asa intrebari

| VariantaVerde a răspuns:

Ai mare dreptate omule...si trebuie luate masuri impotriva imbecililor asteahappy. da eu cred ca acem "om" care a facut acest anunt este unu din ala care o ia la mana in fiecare zi si tot asa si vrea sa para si el mare macho si sa iasa de sub anonimatul lui:"baiatul mamei"...

| Amy a răspuns:

Sunt de acord cu tine.si cei care pun astfel de intrebari(ca cea pe care ai dat-o exemplu) le pun mai mult la baza