| Macheciau a întrebat:

Aceasta intrebare vine ca partea a-doua-a la prima.Intr-o seara in timp ce vorbeam la telefon, i-am zis ca poate sa imi puna orice intrebare oricat de ciudata ar fi ea sau de personala pentru ca sunt dispus sa raspund.Dupa niste intrebari mi-a pus intrebarea daca inca o mai plac. Dupa ceva timp(cam 3 ore) i-am raspuns ca da, inca o mai plac.Apoi mi-a dat like(vorbeam pe messenger). Apoi m-a intrebat daca as vrea o relatie cu ea.Atunci i-am spus ca depinde de ea.Atunci a sarit imediat ca da ea vrea si eu i-am spus ca da,normal ca vreau.Apoi am intrebat-o daca si ea ma mai place si mi-a zis ca da, foarte mult dar vrea sa ramanem prieteni.Apoi am inceput sa vorbesc asta cu ea si mi-a zis ca toti prietenii de pana acum si-au batut joc de ea si mi-am dat seama ca ii e frica sa aiba sa o relatie.Apoi a plecat sa se culce si am aflat ca in seara lacrima. Apoi a doua zi am intrebat-o daca pot sa ma intalnesc cu ea si a zis ca da.Am stabilit locul si tot, numai ca imi spune ca e obligata sa o ia si pe mama ei cu ea.Si asa m-am facut ca m-am intalnit si cu mama ei cu care am stat un pic apoi a gasit o scuza sa plecam de langa ea laughing.Si am stat si am discutat despre cum vede ea si eu o relatie perfecta si de lunga durata.Suntem exact pe aceeasi lungime de unda in legatura cu asta. Apoi pe seara m-a intrebat daca am sau nu incredere in ea.M-a pus sa ii dau parola de la facebook.I-am dat-o pentru ca mi-a demonstrat de nenumarate ori ca pot avea incredere si apoi fara sa zic nimic mi-a dovedit iar ca pot avea incredere in ea...mi-a dat-o si ea pe a ei.Acum intrebarea mea e daca ma place si ce ar trebui sa fac?

2 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Încrederea nu constă în parola de la facebook.

| BeAmazing a răspuns:

Mai cheam-o sa va intalniti si cand prinzi momentul (si mama sa nu se uita) sarut-o.
Eu cred ca ea te place, doar ca ii este frica sa nu sufere din nou.