Cu farmecul meu, in fond toata lumea are farmecul sau irezistibile de ajuns sa ma dezbrac ca se rezolvace sa o mai luam pe ocolite :d
Viaţa ta se termină cumva după ce "ademeneşti" o fată "la pat"? Te-ai întrebat vreodată de ce pentru ultimele două generaţii, divorţurile au depăşit 50-60 %? Ce va fi cu familia ta mai târziu, DAR MAI ALES A EI? Sau te doare-n?
De ce se ruinează majoritatea familiilor mai târziu? Nu dn cauza lipsei de cunoaştere, sau a vreunei "incompatibilităţi". Lucrurile stau mult mai simplu. Între relaţia intimă şi statutul căsătoriei există o legătură de intercondiţionare, care duce SAU NU, la împlinirea relaţiei.
Se ruinează din cauza unui mod prost de gândire. Din cauza unui scurtcircuit în capul unora, că "sexul e gratis", că nu ar fi mare lucru, că pot să se culce cu cine vor şi, într-o zi, să îşi pună o rochie albă sau un costum şi zâna magică a disciplinei va da nişte praf magic peste ei, şi atunci, va putea să controleze ceea ce nu a putut niciodată să controleze...
Ar merge? Categoric Nu.
Atunci te rog sa ma scuzi ca ti-am raspuns.tot varianta directa e mai buna.mama ta iti poate raspunde mai bine la intrebarea; mama cum sa ma *** si cum pot sa-l ademenesc in ambele cazuri? cand ma dau eu la el? faci ca o pisica.te folosesti de limbajul trupului. daca se da el la mine? gandesti ca gaina; daca fug, zice ca-s proasta, daca stau, zice ca-s curva.ia mai bine sa ma impiedic.dar, de ce? LA PAT? ca doar nu cu patul teeee? postat la 21
"dulci prin săruturi mangâieri" mai exact, ce "vrajeli" folosesti tu? la un raspuns explicit dau funda. si astept mai multe!