Buna, eu cred ca nici tu nu sti cate prune ai in straita... odata il iubesti, odata nu simti nimic pentru. el, odata parca tii cat de cat la el, etc.eu cred ca ar trebui sa te gandesti bine ce vrei sa faci si sa iei o decizie care crezi tu ca e cea mai buna; daca nu e de tine, lasa-l draga c amai sunt atatia baieti, nu se termina viata la unu, in plus chiar nu cred ca e de tine daca e violent.Sa nu permiti niciodata unui baiat sa dea in tine ca nu esti carpa lui, ai demnitate!
Mai bine renunta la relatie, nu trebuie sa iti fie frica de el ca doar nu e el miezu`. Indeparteaz-te de el incetul cu incetul apoi isi va da el seama de cum sta treaba.Sau vb.cu el spune-i ca mai bine ramaneti amici ca nu esti pregatita pentru. o relatie serioasa.In plus daca atata insista cu sexul ai grija ca se poate sa isi doreasca sex, bine e normal sa iti doresti, dar poate vrea doar sex si atat de la tine!
Ei uite de ce mă leg eu de gramatica ta.
Scrii total aiurea şi, în plus, stai cu băieţi doar pentru bani şi după ce îşi irosesc ăia bani cu tine după aia îi calci pe nervi şi după aia te superi că-ţi calcă şi ei demnitatea în picioare.
Stupid!
Asa zic toti."Daca ma iubesti o faci cu mine, daca nu inseamna ca nu ma iubesti" trebuia sa-l anunti ca replica asta e expirata
Orgoliul trebuie sa-si faca aparitia? Vezi tu ca daca orgoliul isi face aparitia sa nu-ti mai iei vreo 2 palme de la el.
Foarte buna aceasta hotarare. Daca iti este teama de el de ce mai vrei sa fii tu mare si tare?
Chiar daca tii la el, cel mai bine este sa o termini cu el, adica...la ce de folos sa mai continui ceva ce stii ca nu are viitor? Am auzi acum ceva timp"vreau ca relatia noastra sa se bazeze pe incredere si sex, caci in felul acesta vom fi mai responsabili unul cu altul", ce pana mea{scuze pentru exprimarea vulgara}, la 14 ani vrei relatie bazata pe sex? Nu da inapoi, e spre binele tau
Bafta.Ai grija de tine!
Buna! Ai lasat sa dea in tine?:o.Si ai grija cum vorbeti cu el sa nu te loveasca si sa devii urata. Nu merita. Zii ca nu mai suporti asta si ca vrei mai multa afectiune si la el nu ai gasit asta sau cel mai bine ar fi sa mergi insotita de inca devreo 2 persoane, ca asa cum ziceai "ca este agreziv" poate te violeaza sau iti face ceva rau, deci sa nu mergi singura! Si apoi sa ne povestesti ce ai facut. Ai grija de tine!
Pai foloseste-te de cuvintele lui: daca el a spus sa faci sex cu el sa ii areti ca ti la el, spune-i ca tu ai mai multa nevoie de aceasta siguranta decat el si sa ti-o arate prin faptul ca nu iti mai cere sa te culci cu el. si da ai dreptate, o sa ajungi inca una in portofoliul lui! deci joaca atent, si pentru cazuri extreme exista si politie si parinti etc...
Si daca are bani ce? II spui pur si simplu ca relatia voastra nu merge, ca lui ii sta gandul doar la sex iar tu nu esti pregatita de asa ceva cu o persoana in care nu prea ai incredere mai ales ca prima oara cand o faci ar trebui sa fie cu persoana iubita... vorbesc de dragoste, nu de sex.Lasa orgoliul si cum sa spui ce sa spui.stii"Razbunarea e arma prostului"! Rupe legatura cu el definitiv si petreceti timpu' cu prietenii tai. O sa gasesti o persoana care sa te iubeasca si pe care sa o iubesti, nu una care sa dea in tine.Sau cel putin poti sa -i zici cand o sa aiba cei 7 ani de acasa, sa stie sa se poarte cu o fata sa te caute Bafta