anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aceste intrebari sunt adresate baietilor:1)Ce va place la o fata(atat exterior cat si interior)? 2)Cum va aratati dragostea fata de o fata? 3)Ce nu suportati la o fata? 4)V-ati insela prietena? 5)Si, ati fi intr-o relatie cu o fata pe care a-ti vedea-o numai de vreo 2 ori pe saptamana?

16 răspunsuri:
| quest_6999 a răspuns:

1.Exterior (ochii, parul, fata ) 2.Fiind mereu langa ea la bine si la rau si ajutand-o mereu, 3. Fumatul, bautul (nu sa bea mai mult decat un baiat...)4.Nu 5.Da

| GeosBIOS a răspuns:

1. Ca exterior, nu tin neaparat sa fie vreo bomba sexy, insa imi plac fetele cu bun gust, elegante si care sa fie cat de cat placute din punct de vedere estetic. Asta de obicei inseamna ca au si respect de sine si nu se neglijeaza, adica pe undeva este si rezultatul unor chestiiuni de natura interioara. Mi-ar placea o fata care are tarie de caracter si nu are nevoie de altcineva care sa-i spuna ce ar trebui sa-si doreasca de la viata.

2. Fiind iubaret, fara a depasi insa limita in care dai din iubaret in enervant, decat numai in cazul in care o fac intentionat din dorinta de a o tachina un pic.

3. Egoismul exagerat, nu-l suport la nici o persoana, indiferent de sex. La fete in special, nu suport naivitatea sau ipocrizia / perfiditatea. Ipocrizia gasesc ca este una dintre trasaturile negative cel mai des intalnite la majoritatea fetelor din ziua de astazi.

4. Daca tin la ea cu adevarat, cu siguranta nu.

5. Da, nu inteleg care-i problema?

| adriang95 a răspuns:

1. Exterior: ingrijit, fara prea mult machiaj si privirea cuprinzatoare (nu stiu, parca am un filtru pentru asta)
Interior: feminitate (adica ce lipseste multor fete in ziua de azi) si tarie de caracter.
2. De obicei sunt original (ok, sunt poet deci imi permit sa fiu astfel).
3. Sa fie prea increzuta, sa creada ca ea nu e vinovata niciodata, sa foloseasca 1 kg de machiaj, sa umble dupa bani...
4. Nu, dar nici eu nu suport sa fiu inselat. Am mai zis-o, daca aflu ca sunt inselat, o prind si ii trag o palma pe urma ii zic tipului, "curva e a ta"
5. Nu

| LostInBubble a răspuns:

1) Privirea si mersul liber. Personalitatea si indiferenta.
2) Prin fapte.
3) Se crede importanta.
4) Nu.
5) Depinde de motiv.

| rapidistzu a răspuns:

1)cat e ea de naturala, sa fie glumeata...dependenta de minekiss
2)Secret...
3)nu suport viciile, unei fete nu ii sta bine cu tigara si paharu de bere langa ea, cu toate ca sunt multecrying
4)NU
5)Da de ce nu?!, atat timp cat ti la ea.

| anonim_4396 explică (pentru rapidistzu):

Ha ha.
Ce drăguț ai fost.
Imi place indeosebi 4-le, că e foarte categoric. Și 2-ul, pentru mister.

Succese.

| rapidistzu a răspuns (pentru anonim_4396):

Hmmmmmm kiss mersi, raspunsu la 2 se afla undeva...da raspunsul il va gasi doar iubita/sotia mea peste cativa ani(mai multi)happy
Esti fata?

O...dar cât de adorabil.
Așa să și faci, dragul meu. Numai ei să i-l dezvălui.
Da, sunt de gen feminin.

Dupa cum vorbesti, cred ca ai peste 30 de ani asa este?

Ha ha.
Nu, nu este așa (dar asta nu are nicio relevanță).

Bine,normal ca nu ai peste 30big grin
si ce vrea sa insemna chestia cu relevanta?
si imi place cum ma alintibig grin kiss

,,Chestia'' cu relevanţa vrea să insemne că vârsta mea nu are importanţă.
Cât despre alintat...nu o lua prea personal.

...da la raspunsul meu ai comentatcrying

Răspuns utilizator avertizat
| SAmirbOSsss a răspuns:

1)Caracter zambetul si corpul
2)Iasi spune ca o plac, asi invitao in oras sa ne cunoastem mai bine
3)fumatul si sa fie zgarcita
4)nu
5)Da e mai bine decat niciodata

| Gabytzuxz a răspuns:

1) Interior : Caracterul
Exterior : Zambetul, corpul