Buna.Mie nu mi se pare ca esti paranoia. Discuta cu prietena si spune-i exact cum ai scris aici. Daca nu intelege, sau nu vrea sa inteleaga si sa-ti respecte sentimentele, poate ar trebui sa-ti pui intrebari.
Daca o poarta desi nu mai e cu el, inseamna ca inca il mai iubeste.
Daca insista sa o poarte chiar si dupa ce i-ai spus ca te deranjeaza, inseamna ca nu te respecta si nu-i pasa de relatia cu tine.
Eu cred ca sta cu tine in incercarea de a-l uita pe celalalt...esti cuiul care ar fi trebuit sa scoata celalalt cui si se pare ca nu functioneaza.
Intuitia imi spune ca nu va mai dura mult si se va desparti de tine.
De ce nu-i cumeperi si tu una, daca tot ii place atat de mult, ca sa o poarte pe a ta?
Ar trebui să țină cont și de sentimentele tale, dar da, ești cam paranoia și situația e cam copilărească. Poate-i place brățara și atât, de ce nu îi cumperi tu una mai frumoasă ca să uite de ea? Și eu am obiecte din foste relații pe care le păstrez pentru că-mi plac sau îmi sunt utile, dar nu înseamnă nimic dpdv sentimental pentru mine. Câți ani aveți?
Haha esti culmea, doar nu vrei sa arunce bratara? Lasa fata sa o poarte linistita! Nu ai motive de gelozie
Poate că îi place brățară in sine, fără să mai reprezinte vreo valoare sentimentala pentru ea.
Esti paranoia! N ai cum sa i stergi amintirile! Doar nu poti sa i dai un delete si gata! Nu fi gelos."! Iti garantez ca o va face singura daca nu o mai stresezi si te iubeste cu adevarat""!
Astia care spuneti ca omul e paranoia, ia întoarceți voi rolurile si vedeti daca va convine. Daca eu eram baiat si aveam o brățara de la fosta ca in situatia asta de pe TPU actualei prietene ii convenea?
anonim_4396 întreabă: