anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Actualul meu prieten vrea sa facem sex dar eu nu vreau deoarece eu am o mama cam exigenta si nu stiu ce sa fac ce sa ii spun mamei sau prietenului meu va rog din suflet ajutati-ma

8 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Daca ai peste 18 ani si ai o slujba, poti sa-ti incepi viata sexuala. Daca nu indeplinesti conditiile astea, amana inceputul vietii sexuale. Vei dormi mai linistita noaptea!

Abh
| Abh a răspuns:

La cat de ofensiv a fost raspunsul tau, se pare ca ai deja o parere gata formata despre ce vrei sa faci in ce priveste sexul. Dupa parerea mea, sexul e o treaba de "oameni mari" se face cu acord deplin din partea ambilor parteneri, cu maxima responsabilitate iar in cazul in care "ai patit-o " si ai ramas gravida sa te poti descurca singura, nu sa dai fuga la mama ta sa te ajute. Bineinteles ca tu vei face ce vrei, dar atunci nu inteleg de ce ai mai postat intrebarea.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Căutam răspunsul din întrebarea ta. Dacă nu vrei, îi zici prietenului că nu eşti pregătită şi să mai aştepte, iar mama ta nu ar trebui să aibă nici o legătură cu asta. Din punct de vedere medical ar trebui să aştepţi până pe la 18 ani să îţi începi viaţa sexuală.

| ÅñdRa a răspuns:

Incearca sai explici ca nu vrei, spune-i ca maicata e cam exigenta. Nu merita sa faci lucrul acesta cati cere prietenul, lucrul acesta se face atunci cand tu simti ca esti petregatita si cu persoana potrivita

| Irina a răspuns:

Depinde de varsta ta, daca esti pregatita pentru acest pas, de cat de apropiati sunteti.

| Allegria a răspuns:

Depinde de cati ani ai

| betty17 a răspuns:

Niciodata sa nu faci asta doar pentru ca esti constransa de prietenul tau, daca nu te simti pregatita nu fa asta

succes

| Mihaiii a răspuns:

Intodeauna cand vei mai pune intrebari pe TPU, in special la aceasta categorie, scrie si varsta.Normal ca daca ai 14-15 ani mama ta nu o sa te lase de nicio culoare, insa daca ai 17-18 mai poti "negocia" cu mama ta. Oricum corpul unei fete este pregatit pentru sex abia la 18 ani si prietenul tau daca intr-adevar te iubeste, va intelege decizia ta indiferent care va fi aceasta!