| Forthew a întrebat:

Acum 1-2 ani unei fete îi placea de mine doar ca eu nu îmi doream o relație la momentul respectiv, dupa aproximativ 1-2 îsi face o relatie cu un baiat.Ea mai vb cu mine prin mesaje dar eu nu stiam ca are relație pana cand a postat pe Instagram ca erau de 10 luni împ. Dupa ce am vzt nu am mai vb cu ea. Într-o zi am întrebat si eu pe snap daca iese cineva pe afara, la care ea a raspuns cu " hai" țin sa menționez ca se uita aproape instant cand postez un snap sau ceva de genul. Întrebarea mea e de ce vrea de la mine si de ce sta împ cu cineva daca îmi tot propune sa ies cu ea? Funda❤️

6 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Ai mai auzit expresia: "Tu esti fericirea mea! Daca nu erai tu, era altul!"?winking
Fetei i-a placut de tine. Tu nu ai vrut, ea si-a gasit pe altul, chiar daca inca se gandea la tine. In viata nu e ca-n povesti. Nu te asteapta nimeni la infinit, nu ti-e nimeni fidel, asteptandu-te sa te hotarasti ce vrei. Chiar daca te vrea, pana te hotarasti tu, ea se foote cu altul. Simplu. La un moment dat s-ar putea sa nu te mai vrea deloc.winking

| Violleta2022 a răspuns:

Nu vrea nimic de la tine, ca nu ea a facut invitatia de iesit afara, ci tu!
Doar s-a aratat bucuroasa sa iasa afara cu tine si altii, ca sa treaca timpul. Nimic personal, doar ca intre vecini si cunsocuti pe FB si Insta.

| Hammurabi a răspuns:

În primul rând nu ți-a propus să ieși cu ea.
Ai întrebat "cine iese pe afară?". A ieși pe afară nu înseamnă nici "vrei să fim împreună" nici "vrei să te culci cu mine" nici nimic altceva.
Iar dacă tu ai refuzat o relație cu ea, ce te mai freacă acum că și-a găsit pe altcineva?
Ai fi vrut să stea să plângă după tine?
Faptul că poate ieșii pe afară cu tine, nu arată decăt că e un om normal și că ține cont că ați fost sau mai sunteți încă prieteni.
Sau pentru tine, noțiunea de prieten nu mai există decât dacă există o cuplare? laughing

| Forthew explică (pentru Hammurabi):

Am uitat sa spun ca ea ma tot cheamă sa iesim plus ca nu am întrebat o pe ea personal, daca nu ști snap ul e o aplicatie de sociaizare unde ai mai mulți prieteni si trimiți diferite mesaje, poze etc. Nu stiu ce te ataci atat eu eram doar curios dc tot încearca sa ma caute cand ea are iubit ea în timp ce era cu el( eu nu stiam asta atunci) vorbea cu mine la modul sa iesim sa nu stiu ce inimioare etc asta mi se pare ciudat.

| Hammurabi a răspuns (pentru Forthew):

laughing De ce ți se pare că mă atac eu? că doar nu sunt implicat în povestea ta.
Iți explicam doar că fata încearcă probabil să-ți rămână prietenă.
Prietenă însemnând... prietenă, nu altceva.
Că nu ai zis că ți-ar fi făcut propuneri indecente.
Ce ți se pare atât de ciudat? Ai fi preferat să nu te mai bage în seamă?

| AIeXxX a răspuns:

Fata e îndrăgostită de tine, dar îți dorește iubire. Vrea iubită, atinsă, sărutată, "dragoste", deci a găsit un băiat care să-i aline aceste dorințe, întrucât tu nu ai putut să i le oferi. Deci, dacă ar fi avut șansa să fie cu tine știind că tu ai fi iubit-o înapoi, cel mai probabil s-ar despărți de el pentru tine. Fiindcă "dragostea", săruturile iubirea va fi mai intensă pentru ea.