| gianni90 a întrebat:

Acum 1 an am intalnit o profesoara de sport cu 9 ani mai mare,am iesit toata vara in parc cu ea si copilul ei,ma simteam extraordinar cu ei,de la inceput eu nu o prea doream ca femeie asa ca tot amanat orice semn de atentie,atingere, sarut, ea a tot sperat dar nu a primit nici cel mai mic semn din partea mea asa ca intr-o zi s-a racit f tare fata de mine spunandu-mi ca am avut 1 an la dispozitie si ca a apaeut cineva in viata ei un fost coleg care vine din Spania peste o sapt si vrea sa-i dea o sansa.Eu disperat sa nu o pierd am inceput dintr-o data sa-i trimit mesaje de iubire, a acceotat sa-mi mai dea o sansa, 2 zile ne-am sarutat, imbratisat apoi de 8 martie a planuit sa ramana singura sa facem sex, nr-am excitat mi-a facut si oral ceea ce ea nu face de obivei dar cand venea vorba sa o penetrez eu nu am putut,m-am imhibat de tot,atumci m-a trimis acasa si mi-a dat papucii spunand ca s-a terminat definitiv ca nu ar mai incerca a doua oara ca daca si de data asta ar esua atunci ar fi daramata si si-ar fi pierdut stima de sine de tot.A mai zis ca nu vrea sa mai auda de mine o perioada pana isi mai revina ca apoi macar sa ramanem prieteni, m-a blocat pe Facebook., ea curand va face 48 ani, ce parere aveti despre pov. Asta? ru ma simt distrus, sunt praf nu stiu daca din iubire sau pentru ca am pierdut acel mediu armonios si extraordinar

8 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Da. Chiar ești praf. Pentru că nu acționezi din voință proprie, ci doar dacă ești constrâns.
Și semieșecul care a produs ruptura e urmare a unui blocaj psihic combinat cu o excitare prea îndelungată.
Să-ți fie de învățătură!

Răspuns utilizator avertizat
| CatalinLaurentiu02 a răspuns:

48 de ani? Mi se pare exagerat. Gândire de copil mic. Pai ce sa zic. Ai avut șansă si ai pierdut-o. Ea voia pe cineva sigur pe el iar tu nu ai știut ce vrei de la ea. Asta a fost problema

| gianni90 explică (pentru CatalinLaurentiu02):

Nu am actionat din dorinta proprie pentru. ca nu ma simteam atras de ea am actionat la dorinta ei si aici am gresit.

| gianni90 explică (pentru CatalinLaurentiu02):

Asa e, eu voiam ceva fara sex etc nu ma simteam atras de ea voiam doar sa traiesc in mediul ei f armonios, 48 de ani avea ea eu 37 ani ai vrut sa zici ca ea are minte de copil mic? Putea totusi sa imi mai dea o sansa sau sa aiba puyina rabdare cu mine, bine e doar parerea mea

| CatalinLaurentiu02 a răspuns (pentru gianni90):

Ai dreptate. Alegerea si pot pierderea ei. Sanatate man