| cosmin_9191 a întrebat:

Acum 1 an imi placea de o fata de la mine din liceu ...acum o zi si ceva i-am zis ca o iubesc si am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine acum sunt foarte suparat si imi vine sa intru in pamant de rusine...(ma simt ca ultimul om ) si intrebarea mea este "Fetele au sentimente?"

Răspuns Câştigător
| matchpoint a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie rusine de faptul ca spui pesoanei dragi ceea ce simti.Mai mult, ar trebui sa fi mandru de tine pentru ca nu sunt multi cei care au curajul sa faca ceea ce tu ai facut.Arata-i ca o iubesti cu adevat si ea nu se va mai indoi de ceea ce tu i-ai spus.
Eu cred ca chiar daca nu recunoaste si ea a fost surprinsa de afirmatia ta, afirmatie pa care sper ca ai facut-o din sinceritate si nu din dorinta de a o impresiona pe ea.

7 răspunsuri:
| cossmy a răspuns:

Au si ele sentimente, dar le place sa isi bata joc de alte altora fara sa le pese ce o sa simta dupa aia...incearca insa sa uiti

| Dianna a răspuns:

Au sentimente! Doar ca o fata trebuie inteleasa in felul ei.Fiecare e pe atat de unica pe cat e de complicata personalitatea sa. Fetele sunt speciale, fiecare in felul eihappy! Incearca s`o cunosti si apoi adapteaza`te ei!

| hubbelllllll a răspuns:

Au sentimente dar. din cauza unor baieti "natarai" ma scuzati daca v'am jignit nu mai sunt instare sa iubesca pentru ca stiu ca mai devreme sau mai tarziu vor fi iar ranite. E greu sa iti dai seama daca un baiat te iubeste sau face misto de tinehee hee acum depinde cred ca inainte sa i spui trebuia sa te intersezi daca fata iubeste pe cineva sau are prieten straight facesper ca am putut sa te fac sa intelegi

Răspuns utilizator avertizat
| simona_2554 a răspuns:

Nu trebuie sa te simti rusinat gestul tau a fost unul foarte romantic ce nu se intalneste in fiecare zii! niciodata sa nu te rusinezi de faptele tale pentru ca tocmai ele iti dau incredere si, nu baga in "oala" toata fetele pentru ca una nu are sentimente pentru ca mai tarziu o sa ajungi sa gasesti fata perfecta pentru tine care te iubeste si vei fii nefericit la gandul ca nici ea nu are sentimente

| ايرينا a răspuns:

Bineinteles ca au sentimente. Dar e greu sa faci o fata fericita.De exemplu :la mine la liceu. unu a scris in curtea liceului (acum ma crezi ca te iubesc?). El a sunat-o, fata s-a uitat pe geam si a strigat (te urasc!)...saracutzu baiat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune mana in pantaloni si vezi ca ai ceva acolo ..ai incredere in tine ..ai farmecul tau ..esti unic ...sigur te iubeste si pe tine cineva pe ascuns ..acum nu da dovada de narcisismhee hee ..insa punete mai mult tu in valoare si prinde incredere in fortzele proprii