Roaga l pe acel baiat sa si faca mess daca nu are sau sa vorbiti pe wapp. asa nu va mai trebui sa te ascunzi de prietenul tau. nu baga in seama criticile, daca vorbesti cu un baiat mai frumos nu inseamna neaparat ca vrei sa renunti la iubitul tau.
Nu meriti un raspuns, cu toata parerea de rau, pentru ca esti o fetita rea si neascultatoare. :p
No, cred ca am inteles eu mai mult decat trebuia. Ca automat, daca vorbesti cu un alt baiat, ai si alte lucruri in vedere. Pai daca nu-i cazul asta, atunci nu ai de ce sa te ascunzi. Daca prietenul tau nu intelege ca poti vorbi si cu alti baieti, fara sa fie ceva intre voi, atunci nu-i tocmai bine sa-ti fie prieten.
Schimba ti parola, spune-i si lui sa si o schimbe si gata. e intimitatea ta si a lui, si dupa cum spui tu "cea mai mare prostie pe care am facut-o vreodata"
Nu te inteleg! Daca vrei pe altcineva de ce il injunghii pe la spate? Cum ar fi sa patesti la fel? Ce desteapta esti tu!
Deci, din nou : Nu il injunghii pe la spate ( cum spui tu)! Nici macar nu m-am sarutat cu un alt baiat in afara de el! Nici nu ma ascund de el sau ceva de genu', mereu i-am aratat conversatiile cu alti baieti, doar ca el este o persoana extrem de geloasa, si chiar daca ii scriu un simplu "buna" unui alt baiat ( cu care doar relatie de prietenie as putea avea), el incepe sa se enerveze, sa tipe, sa alte chestii si se ajunge la cearta! Si din cauza asta, am hotarat sa schimb parola ca sa nu mai avem motive de intercalatii fara rost, fiindca il iubesc si ma iubeste! E clar, acum? O zi buna! :*
Explica-i ca este ceva personal, ca simti ca iti invadeaza intimitatea. dar daca iti vei schimba parola de la facebook, va trebui sa il lasi si pe el sa si-o schimbe. daca este un baiat intelegator, nu va avea nicio problema cu acest fapt.
Din greseli invata omul. Totusi, o aceeasi greseala repetata are un anumit nume. Nu este treaba nimanui cate conturi si cate parole ai tu, este strict problema ta personala, iar in corespondenta ta, fie ea chiar electronica, nu are dreptul sa-si bage nimeni nasul, si nici in trecutul tau.
Nu am inteles vreodata aceasta dovada de iubire si pune matale ghilimelele. Nu am inteles vreodata de ce facebook-ul va atrage ca un magnet si nu va lasa sa traiti liberi, fara constrangeri tampite, fara minti imbacsite de emoticoane.
E unu mi-as inchide facebook-ul definitiv si nu as mai continua sa marsez pe flirt on-line, cum la voi tinerii se poate.
Nu iti face griji si eu sunt tanar sau ca sa o reformulez elegant putin mai batran decat voi. Am tarit fara facebook, fara comunicare on line, am citit, am mers la opera, teatru, concerte, mi-am innobilat sufeltul si mintea cu lucruri de o reala valoare. Daca poti sa citesti acest raspuns si dincolo de dansul inseamna ca nu am pierdut prea tare timpul. Cu bine si ai grija de sufletul tau.
Ce treaba ai tu cu alti baieti, daca esti intr-o relatie? Si eu mai vorbesc cu persoane de sex masculin pe mess, dar nu-i nimic de care sa-mi fie rusine sau sa nu-i pot arata lui barbati-meu. Mi se pare cam urat din partea ta sa procedezi astfel. Ai grija, ca cine alearga dupa doi iepuri, nu prinde niciunul.
Draga, din nou ... Nu am nicio treaba cu ei, suntem doar AMICI! daca intelegi acest termen! dar, cum am mai spus, el nu accepta nici un "buna" sa spun altor baieti! Este o fire extrem de geloasa! Nu m-am ascuns de el pana acum deloc, tot timpul i-am aratat mesajele fara nicio jena! Insa din cauza geloziei lui, se ajunge la niste certuri fara rost, dar cu repercursiuni nu tocmai placute! Nu l-am inselat nici macar o data, spre deosebire de el, care a facut-o, dar l-am iertat. Acum as vrea sa stiu si eu, de ce e urat faptul ca vreau sa procedez astef? Sa-mi schimb parola ca sa nu mai fie motive de cearta? Multumesc si sper sa ma fi facut inteleasa! Pupici si numai bine cu "barbati-tu"!
Pai de ce vorbesti tu cu alt baiat? De ce esti panarama? Pai ce ti-a facut baiatul de te-ai facut parasuta? De ce nu il parasesti direct daca te-ai plictisit de el si il inseli pe la spate ca o curva ce esti? Nu vrei raspuns cu jigniri si alte alea dar nu m-am putut abtine. De ce esti curva? De ce nu il parasesti direct?
1. realizezi ca prin jignirile astea te-ai descris pe tine insuti? 2. inainte sa judeci, intreaba . 3. Vorbesc cu un alt baiat, pentru ca de'asta ne-a dat Dumnezeu limba, sa vorbim! 4. Ce mi-a facut? M-a inselat cu o alta fata iar apoi mi-a cerut sa facem sex, ca cica, asa ii demonstrez eu lui ca il iubesc . 5. pana acum nu l-am inselat nici macar o data! iar toate convorbirile cu alti baieti, din partea mea au fost doar de amicitie! 6. stiu ca nu te intereseaza toate aceste detalii ( chiar daca mai sunt), dar nu accept sa fiu jignita de o persoana care nici macar nu ma cunoaste sau ceva de genu'...Numai bine!
Atunci de ce nu il lasa sa vada? Daca nu il lasi sa vada rezulta ca ii ascunzi ceva, adica vrei sa ti-o tragi cu ala ceea ce rezulta ca esti o panarama.
Cel mai bine ar fi sa vorbesti prin alt intermediu. Exemplu fiind Messengerul sau What's Up?!
Ii poti spune ca nu mai vrei sa-ti fie incalcata intimitatea... Sau spune-i ca nu e nimic intre tine si acel baiat, sunteti doar amici si atat, nu are de ce sa se supere! Sper ca te-am ajutat dar nu prea sunt alte variate. Funda?
A, si inca ceva, esti din Buzau cumva?
Poti sa iti scimbi parola si sa spui ca tu nu sti nimic despre asta, sa ii dai bloc iubitului tau si sa ii spui ca nu poti sa mai intri pe fb ca ti-a schimbat cineva parola si ca nu vrei sa iti faci alt cont, iar daca iubitul tau intreaba prietei de-ai lui daca tu chiar ti-ai pierdut parola iar ei spun ca nu, ca sa eviti asta trebuie sa nu mai postezi nimic pana cand nu stabilesti ceva cu acel baiat, gen sa vb pe mesaje pe telefon, sau sa va vedeti sa vorbiti mai des! Apoi poti sa il deblochezi, sa zici ca ai recuperat parola(dar mai intai stergi conversatia cu acel baiat), si ca acum poti sa ii dai si lui parola!