anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 1 luna si ceva m-am despartit de prietenu meu. Cam acum 2 saptamani le-a spus tuturor prietenilor lui ca mai o sa incerce la mine si ca sigur eu o sa mai accept.(eu nu mai acceptam). Pe cand incepuse sa se dea din nou la mine si chestii, s-a cuplat cu alta. (nu stiu ce avea de gand ). Eu nu am fost geloasa pentru. ca nu mi-a placut de el si m-am bucurat cand am auzit ca am scapat de el. laughing.
Acum pune la avatar o poza cu "te iubesc iubirea mea" pentru. fata cu care este el acum si mi-e teama ca el crede ca sunt geloasa (ceea ce nu sunt).
Ar fi bine sa pun si eu un status sau avatar cu "happy" sau ceva ca sa vada ca mie chiar nu imi pasa si sa ii dovedesc ca nu sunt geloasa?

Daca da, ce avatare si ce status sa pun?

4 răspunsuri:
| sofia_8041 a răspuns:

Nu pune nimic pentru ca si daca scrii happy la avatar nu inseamna ca esti happy exact cum si daca el si-a pus la avatar " teiubesc iubirea mea", nu o iubeste pe fata aia pentru ca nu ai cum sa iubesti o persoana intr-un timp atat de scurt. Dupa cate vad el face chestea sta doar ca sa te faca pe tine geloasa ( stiu asta pentru ca si eu am aplicat tactica asta cand aveam 15 anilaughing deci cand eram destul de micuta si nu prea stiam prea multe)
Ideea ii sa cat mai indiferenta si intr-un final o sa-si dea seama si singur cat ii de penibil si pe tine chiar nu te mai intereseaza de el.

| RawrLexa a răspuns:

.E dulce si o iubesti stii bine.dar ea, deja nu se mai gandeste la tine`batting eyelashes

Pune`l pe asta, zice imi multe decat un avut. :d
Fundabatting eyelashes?

| White13 a răspuns:

Eu zic sa fi indiferenta, poarta-te ca si cum nu ai fi observat statusurile si avatarele lui. Dar iti poti spune statusuri de indiferenta, dar sa nu fie prea evidente.

| raptor_2628 a răspuns:

PASAA de el, nu ii intra in joc!