| mittityka a întrebat:

Acum 1 luna si ceva m-am trezit si eram uda de un lichid alb, m-am speriat si am controlat daca mi s-a intamplat ceva dar am apusat cu mana putin prea tare si mi-a intrat degetul in vagin si mi-a intrat si lichid din acela inauntru. e posibil sa fi ramas insarcinata? am 2 luni de cand nu mi-a mai venit menstruatia (nu aveam menstruatie regulata, anul acesta mi-a venit de 4 ori) si m-am ingrasat pe burta! e posibil sa fiu? va rog sa imi dati un sfat urgent! nu stiu ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| alexandra21_3435 a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata decat daca ai facut sex, si si-a dat drumul in tine si nu ati folosit prezervativ sau sa iei pastile anticonceptionale. lichidul alb nu e decat o scurgere, poti sa ai vreo infectie atat tot. fara sperma nu ramai insarcinata, iar faptul ca iti creste burta e doar teama ta si acum orice lucru minor schimbat ti se pare ca esti insarcinata. e ceva normal sa ai o menstruatie neregualta, doar cu anticonceptionale ti se reguleaza, dar daca inca nu faci sex nu ai pentru ce sa le iei. copii draga mea nu se fac cu degetul laughing

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti insarcinata daca nu ai avut contact sexual cu un barbat. In vagin trebuie sa ajunga sperma de la un barbat ca sa ramai insarcinata.

| alinpocris10 a răspuns:

Daca poti fii mai explicita... 1 prietenul sa masturbat pe tine 2 erai excitata si erai uda in felul acela... etc 3 mai esti virgina?

Asa deci lichidul ala alb poate sa fie din interiorul tau ai avut un vis ud si etc... l-ai introdus l-ai eliminat. Poti sa fii ramas cu vreo infectie nu cu o sarcina... deci mergi la un doctor ginecolog sa vada problema. Cu cat nu stim detalii despre ce s-a intamplat nu putem da cu parerea. (si nu poti sa ramai gravida daca iti bagi un deget cu ceva emanat de tine ca nu esti broasca )

| SweetnSpicy a răspuns:

Nu ai cum sa fii insarcinata, daca nu ai intretinut relatii sexuale este imposibil linisteste-te, nu ai motive de ingrijorare!

| BlackRainbow a răspuns:

Cum sa ramai bai insarcinata asa peste noapte laughing ...singura fara vre. un contact sexual laughing?
Spune.ne ca ne.ai facut curiosirolling on the floor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa un test de sarcina sa fii sigura, dar nu cred ca ai nimic este doar secretie vaginala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai avut in viata ta vreun contact sexual? Ca nu precizezi nimic de asta. Nu vad cum ai putea ramane insarcinata altfel.