| iulia_2643 a întrebat:

Acum 1 saptamana am avut primul contact sexual. A FOST PROTEJAT.trebuia sa-mi vina menstruatia cu 4 zile inainte dar nu imi vine regulat.de atunci am dureri de sani, dureri de kp. oare st insarcinata? ast rasp plz, am nevoie de rasp vostru

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti insarcinata (99%). Ai o dereglare menstruala, deloc normala. Cum oricum trebuie sa te duci cat mai curand la ginecolog, iti sugerez sa o faci chiar maine.

| Vreau sa mi se stearga contu a răspuns:

Asa se intampla la primul contact.si eu am fost speriata nu`mi venise 3 luni aveam greturi si dureri de cap. mi s`a regulat menstruatia.

| ciprianbuc a răspuns:

Bernaaaaa la 12 ani ai tai nu stiu cata educatie sexuala poti sti tu. sau poate esti pe post de test de sarcina. dai cu ghiocul? iulia, du-te la farmacie si cumparati un test de sarcina. se poate sa fie vorba de o dereglare hormonala. atata timp cat lichidul semnial nu a intrat in contact vaginul tau nu este problema de sarcina. liniste-te ca nu e grav big grin

| lorra mng a răspuns:

Nimeni nu are de unde sa stie ce se intampla cu al tau corp. Tu stii cel mai bine. Ar trebui sa vorbesti cu parintii (mama) eventual sa faci un test de sarcina, mergi la un control de specialitate, este cel mai bine. Dar stai linistita ca toate se vor rezolva. Multa sanatate!

| bernaaaaa a răspuns:

Sar putea sa fii