Nu cred ca il urasti. Asta incerci tu sa crezi. Nu trebuia sa te superi pe el ca nu te-a suant intr-o seara. Daca iti dadea motive serioase da, dar asa nu vad rostul. Daca i-ai reprosat asta poate ca a crezut ca asa-i vei face si cand ve-ti fi impreuna si a preferat sa nu mai insiste. Iti spun ceva si sa tii minte: Baietilor nu le palc fetele prea insistente. Ai putea sa-i spui ca-ti apare rau ca ai reactionat asa si ti-ar palcea din nou sa vorbiti. Si nu mai face greseala de a fi asa de posesiva ca nu faci decat sa-l indepartezi.
Pareri despre ce? Gen cum ai spus si tu, nu erati impreuna si nu avea nici o obligatie. Daca il urasti nespus de mult, atunci pareri despre ce mai vrei? Poate cine stie... nu avea mesaje sau credit. Eu cred ca nu ar trebui sa te pronunti "il urasc". Adica hotaraste-te si tu! Vorbeste cu el si intreaba-l ce s-a intamplat, iar daca nu iti raspunde atunci nu-l mai baga in seama si ignora-l. Daca vrea sa vorbeasca, cu tine atunci te cauta.
Din cate spui, va intelgeti foarte bine.
in ziua aceea nu te-a sunat pentru ca probabil vroia sa il suni tu
ia-l prin surpprindere si da-i si tu mesaj prima.sau suna-l prima.
va fi impresionat si va crede ca iti pasa de el.
Hei asa is baieti... mai ales daca joaca jocuri cum ar fi metin last cabal sau altele pentru ca nu sta toata ziua dupa fete o fi si el ocupat afaceri combinati cum sunt baieti ...eu ii inteleg mai bine doar sunt baiat:X
George0197 întreabă: