Asta nu a fost dragoste adevarata, pentru ca, daca era, nu erati despartiti, iar daca tu o iubeai enorm cum ai afirmat, nu ai fii putut sa stai suparat pe ea mai mult de cateva zile.
Te obsedeaza amintirile, nu dragostea!
Cred ca ai pierdut-o definitiv! Nu intalnesti in fiecare zi unul care sa-ti spuna te iubesc si apoi sa-ti spuna "pana aici, ne despartim". Asta nu a fost un semn de dragoste, de pasiune, de iubirea aia mare de care pomenesti, sau ca ea ar fi unica, nu ti-a pasat atunci si nici mai tarziu.
Dupa 1 an ai realizat probabil ca, ea a fost singura proasta care te-a acceptat asa cum erai, dar, pacat ca i-ai dat cu piciorul si ei.
Nu-i nimic, in viata inveti din greseli si daca esti baiat istet, nu le mai repeti.
Doresc sa adaug ca motivul certei care a dus la despartire este ca ea statea suparata in continuu... timp de aproape o luna nu mai era ea, nu vorbea deschis si zi de zi imi ceream scuze chiar daca nu stiam pentru ce si incercam sa aflu care e problema. Stiu ca poate asta a fost o incercare la cate ar fi trebuit sa rezist dar am cedat. Tot timpul am vorbit frumos si am alintato: flori, dulciuri, cadouri etc. iar când ne-am certat mi-a zis cuvinte foarte urâte la care nu m-as fi așteptat si asta la moment m-a dezamagit mult.
Cu atat mai mult cand apar cuvinte urate si jigniri, ce fel de dragoste mare vezi tu aici?
Move on baiete, ca-s alte 3 milioane de fete pe suprafata globului, trebuei doar sa lasi obsesia asta si sa-ti cauti alta.
Nu uita: incearca sa fii clar cu ea de la inceput, si nu vei mai reepta gereseala.
Inca ceva, ai mentionat ca ea statea suparata si nu voia sa-ti spuna ce o supara, ei bine, poate nu tu erai motivul adevarat, poate ea avea pe altcineva si nu stia cum sa-ti spuna. Oricum ar fi si orice ar fi vinovat, relatia s-a rupt pentru ca nu mai functiona bine si fiecare a ales alta cale. Nu te acuza singur, se pare ca si ea avut o vina si mai devreme sau mai tarziu, tot s-ar fi rupt.
Deci, uita trecutul si necazurile, focuseaza-te pe prezent si viitor!
beausingurlamasamea întreabă: