| Darja111 a întrebat:

Acum 17zile am avut primul contact sexual neprotejat cu prietenul meu, eu fiind virgina el a bagat foarte putin in vagin pentru ca ma durea foarte tare si a continuat de vreo 4-5 ori si dupa nu am mai facut ca ma durea si nu a ejaculat in mine. Sustin ca menstruatia îmi venise pe 8 si pe 12 se terminase iar pe 14 a avut loc actul. Si săptămina viitoare pe 8 trebuie sa-mi vina menstruatia dar de 3 zile ma dor sânii. Si nu am alte simptome. Credeti ca sunt insarcinata? Rog sinceritate sunt foarte stresata.

Răspuns Câştigător
| Emilian65 a răspuns:

Nu poti sa fii gravida.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Pe baza afirmatiei tale ca ciclul menstrual are lungimea de 30-31 de zile : ''Sustin ca menstruatia îmi venise pe 8 si pe 12 se terminase iar pe 14 a avut loc actul. Si săptămina viitoare pe 8 trebuie sa-mi vina menstruatia'' (08.07 - 07.08 = 31 zile) rezulta in mod absolut cert si sigur ca sexul de dezvirginare a avut loc in perioada infertila a ciclului menstrual si din acest motiv era cu totul IMPOSIBIL sa se formeze sarcina chiar si daca sperma ar fi fost ejaculata in vagin. Multa sanatate!

| Darja111 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc mult chiar m-am linistit

| Sofer a răspuns:

Îți recomand să nu te mai stresezi. Dacă ști ca nu a ejaculat în tine, nu și motive de îngrijorare ca nu ramai însărcinată.