Draga mea,
Aceste contraceptive sunt pentru situatii de urgente se pot lua la 6 luni diferenta si de maxim 2 ori pe an. Se numeste pilula de a doua zi. Costa de la 60 lei pana la 100 de lei depinde de care iei. Ce trebuie sa retii este ca, cu cat le iei mai repede daca a ejaculat in tine cu atat reduce mai mult riscul sarcinii, dar are si cateva simptome. O sa ti se deregleze menastruatia, o sa ai greturi sau o sa fii obosita cateva zile.
Este vorba despre contracepția de urgență. În mod normal, ar trebui să mergi la medicul ginecolog să-ți prescrie pilula de a II-a zi, ca, în cazul în care apar complicații, să revii la el.
Această pastilă costă în jur de 50-80 de lei (depinde de oraș/farmacie).
Ai mare grijă de acum în colo! Folosiți un lubrifiant pe bază de apă la fiecare act sexual, dacă nu ești destul de excitată, fiindcă aceste previne ruperea prezervativului.
Baftă!
Se numesc postinor 2 pretul este de 75 de lei... poti sa iei in primele 5 zile de la contactul sexual... prima o iei normal iar cea de a 2a o iei dupa 12 ore este 99% sigura ca vei scapa de sarcina sper sa nu fi tu acel 1% pupici si succes aveti grija
Te duci la farmacie si ceri pilula de a doua zi.ca si pret cred ca este pe undeva intr80 si 100 lei.multa bafta!
Draga mea du-te repede si ia-ti pastila de a 2 zi, sunt 2 capsule miki sa zicem una o iei acum si una peste 6 ore sau peste cat iti scrie dar du-te nu mai astepta! pup si pret in jur de 50 lei