Parerea mea este ca nu trebuie sa mai pierzi timpul, il poti chema la u spunandu-i ca nu ati mai vorbit de mult sau il poti intreba pe mess daca mai tine la tine si daca ar vrea sa va impacati.Nu cred ca ai nimic de pierdut daca ''iti iei inima in dinti'' si vorbesti cu el.
L-am intr de foarte multe ori daca mai simte ceva pentru mine si mereu im spune acelasi lucru
''nu te intereseaza pe tine daca te mai iubesc sau nuasta stiu decat eu si inima mea''
de aia nici nu mai stiu ce sa cred...
poate nu mai tine la mine si nu imi spune sa nu ma raneasca, sau poate mai simte ceva dar vrea sa para orgolios.
Pai cred ca mai tine eu zic sa te impaci cu el si sa vezi schimbarile lui... si el pe ale tale si incearca sa nu mai il bati la cap sau macar abtine-te poate fii greu dar nah.
Si daca v-ati schimbat adica nu va mai placeti unu pe altu tot e ok nu? fundaXD?
Poate ca da mai tine, poate ca nu, sincer nu cred ca ai sa gasesti niciodata un raspuns concret la noi. Nu trebuie neaparat sa vorbesti cu el la scoala, ii poti da un mesaj sau il poti suna sa-i spui "Buna! ce mai faci? " sa incepi de undeva, ca doar nu o sa stai toata viata gandindu-te ce sa-i spui. Nu trebuie sa luati totul de la 0, pana la urma a fost o parte din viata voastra si a durat ceva, asa ca nu trebuie sa uitati, si cu bune si cu rele. Mai intai da-i un mesaj sau suna-l, vorbiti pe mess si poti vorbi cu el si la scoala.
XoXo
Eu crd,ca te plk,dr, nu vra sa spn ca l-ai dezmagt. Iti place Deutza? aveam o impresie mai buna despre tine! Daca ai suferi, ti-ai controla de 1000 de ori exprimarea! Aceste prescurtari, denota superficialitatea. Doream sa-mi spun si eu parerea, dar scuza-ma nu pot s-o fac.