anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 2 ani am fost cu un baiat din scoala 2 saptamani, dar am decis sa ne despartim deoarece era vacanta mare si trebuia sa plec si ma simteam aiurea daca nu ne-am mai fi vazut. Dupa vacanta s-a transferat la mine in clasa, motivul oficial fiind "pentru prieteni si sa invete mai bine", dar cred ca si pentru mine macar 1%. Acum ne intelegem foarte bine si stie ca imi cam place de el, iar el profita de acest lucru, in sensul ca e foarte sigur pe el de chestia asta si nu face nimic pentru ca el ii genul de baiat care poate tine la o fata ca si la o prietena, dar ii place sa se distreze si nu ii plac relatiile lungi.Intrebarea e : ce sa fac sa nu mai fie asa sigur pe el ca sa nu isi mai ia lumea in cap si sa fie sigur pe el ca imi place de el straight face Funda.

Răspuns Câştigător
| Lost0in0your0memories a răspuns:

Pai poti sa ii arati ca de fapt el nu este singurul baiat pe care ai putea tu pune ochii, arata-i ca nu este unic si ca oricand poti fi cu alt baiat semn ca sigranta lui usor se va destrama cel putin in privinta asta. arata-i ca daca nu e el este altul si nu e de neinlocuit.

0 răspunsuri: