Daca te-a placut inseamna ca o sa te inteleaga. Spune-i si tu ce simti si vezi ce zice... dar nu-i spune asa direct. Spune-i ca te-ai gandit la el si ai realizat ca simti ceva pentru el.
Daca e fraier va accepta. Daca are si el putin orgoliu si o gandire mai realista te va refuza categoric.
Pai ce e drept a trecut ceva timp de atunci si nu cred ca s-ar putea ca respectivul sa mai aiba aceleasi sentimente pentru tine. Unde mai pui ca l-ai si refuzat u si s-ar putea sa-ti faca si el la fel acum. Poate la momentul actual deja este cu cineva asa ca mai bine iei legatura cu el si il intrebi.
Din moment ce spui ca nu a mai avut pe nimeni poate ca mai ai ceva sperante s-ar putea sa mai tina la tine si sa nu te fi uitat asa usor. Prin urmare nu-ti ramane decat sa-l intrebi si sa te convingi daca mai are rost sa incerci sau sa renunti
Daca e genu razbunator s.ar putea sa vrea sa se rabune, adica s anul stea nici el cu tine, sa te refuze, cum ai facut si tu, da rnu cred.
Sunt aproape sigur ca o sa vrea sa stea cu tine, daca si. a mai facut prietene de.atunci poate te. a uitat:d. Daca numai simte ceva pentru tine, asta sigur:*
Spare ca ti.am fost de ajutor.
Hmm... vorbeste cu el ( simplu ) posibil ca inca sa te mai placa si sa vrea... depinde de el
Aaa nu am specificat.am aflat ca nu a avut pe nimeni de atunci si pana in prezent
Anonima17191 întreabă: