| natasha_5716 a întrebat:

Acum 2 ani am fost intr-o tabara de merit,(aveam 11ani)unui tip dintr`o localitate vecina (el avea 13 ani)ii placea de mine`e, s`a rugat de mine`e sa fiu cu el, imi spunea ca ma place...etc.Dar mie in aceea perioada nu`mi placea de el ci de altcineva. Abia in tren la intoarcere mi-am dat seama ca incep sa-l plac... dar era deja prea tarziu.Acum un an o prietena de`a mea l-a intrebat daca are o iubita si el i`a spus ca are si ctv detalii despre ea.Mentionez ca prietenele mele nu stiu ca imi place de el, ele cred ca el imi este antipatic.Anul acesta a venit la mine`e in localitate la liceu, si vazandu`l zi de zi parca incep sa tin la el maim mult. El imi zambeste, se uita la mine`e intens. Dar nu vreau sa arat ca imi place de el. Vreau sa stiu daca ma mai place. Ce sa fac pentru a afla?

6 răspunsuri:
| lumylumy a răspuns:

Te duci frumos la el il inviti la un suc ceva si daca accepta il intrebi, ai spui, hei uite cum stau lucrurile acum ca te_am vazut mi_am dat seama ca u esti alesul! bafta

| any_1988 a răspuns:

Pai daca acum 2 ani iti zicea el ca te place si acum iti place si tie de el, cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el si sa-l intrebi daca mai simte pentru tine ceva din ce a simtit acum 2 ani. E posibil ca raspunsul sa fie afirmativ.Bafta!

| adelutza_9680 a răspuns:

Incearca sa ii ararti ca ti la el. Vorbeste cu el si intereseaza-te daca te place. Poate fii un raspuns afirmativ.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba-l daca te place... oare de ce ai scris place!? Nu era mai simplu, place?

| natasha_5716 explică:

Thanx pentru raspunsuri...si oliana m`am obisnuit sa scriu place.tongue

| natasha_5716 explică:

Dar exista si moduri in care i`as putea arata ca tin la el? nu prea am curaj sa-l intreb(ma tem de un raspuns negativ)