Te'a considerat doar o amica. Aveti o varsta amandoi si timiditatea e scoasa din schema. Nu e nimic complicat. Erai doar amica lui. Daca iti placea si tie mult de el, ii spuneai ce aveai de spus.
Totusi...pacat.
Asa, dar care e intrebarea?
Anyway, eu cred ca pentru el ai fost doar un flirt inocent, de ocazie!
Caci daca dorea mai mult de la tine nu se sfia sa o faca!
Mergi inainte!
Poate tinea si la tine si la ea
si cu timpul a inceput sa tina la ea mai mult
Sorry vroiam sa stiu si parerea voastra ca eu sunt confuza. So. credeti ca a tinut vreodata la mine? ma gandesc ca s-o fi plictisit avand in vedere ca eu am cam facut pe inabordabila.
Intr-a 12-a stiam mai multi care erau "satanisti", sau ma rog declarati asa de altii pe motiv ca ascutau metal, beau in cimitire si nu credeau in Dumnezeu. Asa ca raman sceptica la categorisirea ta pentru ca de obicei satanistii nu isi scriu orientarea pe tricou si nu o fac publica.
Si daca tu tot refuzai sa ai de a face cu el, omul, care zici tu ca e inteligent, s-a lasat pagubas pentru ca a vazut ca nu e interes. A gasit o fata cu mai putine prejudecati, se simte bine cu ea, sfarsit.
Acum asta e, mai si pierzi din cauza coditului intens. Data viitoare actioneaza!
Eu cred ca te-a considerat prietena lui si inca una foarte buna, dar probabil ca el s-a gandit ca nu e nimic posibil intre voi si a mers mai departe.
Mergi si uh!