Nu cred sa poti avea ceva, dar stii tu e bine sa iti iei un test si asa vei fi linistita, data viitoare sa eviti astfel de stres pune-i capisonul da? ****!
Nu cred sansele as mici da stii cu ori ce poti sa te protejezi e numa 92-93% daca vrei sa te linistest iei un test de la farmacie costa in jur de 10-15 lei si aflii din cauza aia ca sa te linistesti
Sunt sanse foarte mici stai linistita. Poate fi o dereglare hormonala si stres.
Daca te-ai inceput viata sexulala de curand este foarte normal sa ti se inchida la culoare sangele in timpul menstruatiei pentru ca se curata locul. Fazele cu sangerarile nazale pot fi de la stres, oboseala. COCA COLA sau ai o problema de inima. Si pofta de mancare poate sa fie doar ca tu iti imaginezi ca iti este foame si ca poti fi insarcinata asa mi s-a intamplat si mie si s-a dovedit ca nu sunt insarcinata. Dar daca vrei sa fi sigura si sa stai linistita poti sa faci un test de sarcina. Sper ca te-am fost de ajutor, funda?
Un test de sarcina iti raspunde mai bine decat orice TPU-ist. Costa 10 - 15 ron, e un betigas pe care faci un pic de pipi si care masoara concentratia unui hormon in urina. 1 liniuta = nu esti insarcinata, 2 = esti. Nu trebuie sa-ti fie rusine sa folosesti un astfel de test si te poti ascunde destul de bine. (Vorba aceea, o toaleta gasim aproape oriunde in zilele astea si farmacii parca. un pic mai dese). Succes!