anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 2 luni eu si iubitul meu ne-am despartit deoarece cauta motive mereu de cearta, inclusiv cand il pupam, zicea ca sunt sufocanta, era tot mai rece si dadea vina pe mine ca nu mai merge relatia, ca eu sunt rece.
L-am lasat in pace si nu l-am mai cautat dar au trecut 2 luni si inca mai are pozele cu noi, inclusiv pe cea de la profil desi l-am vazut plimbandu-se cu fosta lui la 2 zile dupa ce ne-am despartit.
De ce inca mai are pozele cu noi?

Răspuns Câştigător
| Emilian65 a răspuns:

Ca sa-ti arate ca nu te mai vrea in relatie.

7 răspunsuri:
| PDM2000 a răspuns:

Baietii astia, daca i pupi de ce i pupi daca ii lasi in pace spun ca de ce nu ii pupi si asa mai departe si fetele sunt dificile dar nici baietii nu sunt mai prejos. probabil ca sa te tina pe tine in "suspans" adica daca nu ii merge cu fost sa se intoarca la tine iar tu sa il accepti insa nu cred ca ai vrea sa fi a doua varianta nu? lasa-l un timp in lumea lui si incearca sa fi nepasatoare cum este si el, nu te merita si cu siguranta o sa gasesti un baiat cumsecade bafta kiss

| RAY a răspuns:

Poate ca mai simte ceva pentru tine sau e asa el mai nepasator, indiferent

| Roxana0606 a răspuns (pentru RAY):

Dupa 3 ani cred si eu ca mai simte ceva pentru mine. Problema e ca nu ne mai intelegeam, deloc. Ne certam zilnic si incepuse sa-mi vorbeasca urat. Daca eram geloasa nu-i convenea, daca nu eram de ce nu eram.
Dar sa se plimbe cu fosta lui dupa 2 zile? Nu stiu ce sa spun.

| RAY a răspuns (pentru Roxana0606):

Pentru ca si ea o mai iubeste, va iubeste pe amandoua sau omul e nehotarat nu stie ce vrea

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Poate ca el este mai indiferent asa. Nu prea ii pasa de poze.

| Lawliet14 a răspuns:

Nu sunteti compatibili.

| raluk27 a răspuns:

A uitat sa le șteargă sau a setat sa nu fie vazute de anumite persoane sau a spus ca esti o verișoara /amica/ colega.
Daca simtea ceva pentru tine inca mai erati împreună.