Nu. putin probabil sa fi ramas insarcinata. dar sfatul mei este ca pe viitor sa te protejezi sa nu mai ai astfel de griji.
Niciodata nu se stie...mai bine du-te la farmacie si cumparati un test de sarcina
baftaaa!
Sunt mici șansele ca spermadozoidul să ajunga in ovul. Deci nu se poate sti sigur doar daca te duci la doctor si-l intrebi
Buna! din pacate da...chiar daca el nu a ejaculat, mai este un lichid care contine spermatozoizi dar pe care baiatul nu il poate simti, mai bine fa'ti un test de sarcina.o zi placuta,
Nu cred...
ii ceva normal sa nu simti nimic, adica placere.eu am facut-o d vreo 5 ori cu prietenul pana am dat d placere!
Nu...Dar trebuia protectie, din cauza posibilelor infectii care pot fi.Prima data e recomandat cu prezervativ.E mai igienic,si mai sigur. Daca nu ai ameteli, greturi, sau lucruri de genu.Stai linistita, nu e nimic grav.Dar FOLOSESTE PROTECTIE! Mai ales ca e sigur, si igienic.Si apropo, dupa dezvirginare e normal sa iti apara cateva probleme hormonale, de aia poate iti va intarzia si menstruatia.Numai bine,si ai grija multa,nu te juca cu asa ceva, sexul e placere, dar trebuie facut inteligent.
Cherry are dreptate
Nu te baza pe ideea că nu eşti.Mai bine fă un test de sarcină.:* Te pup.
Multumesc mult pentru raspunsuri! Sincer...nici nu stiu ce sa fac. Acum tot ce imi doresc este sa-mi vina si cu siguranta orice zi intarziata ma va pune pe jar. Inca o intrebare: stiti cumva daca exista semne pentru care as putea sa-mi dau seama de o eventuala sarcina? (primele saptamani) Multumesc!
Si app de teste de sarcina : am auzit ca nu toate sunt foarte precise in rezultat. O prietena mi-a spus ca a aflat la randul ei d la o alta prietena care si-a facut 4 teste de sarcina in total ( 2 i-au iesit negative si 2 pozitive).In final a ajuns sa mearga la ginecolog care i-a spus ca nu e insarcinata. :/
Hmm pai nu stiu parerea mea e ca nu prea cred.))*daca nu s`a produs aktul sexuala atunci e bine cred ca te poti numi inca virgina )*
beausingurlamasamea întreabă: