Draga Anna! E evident ca acel baiat se refera la tine, dar e trist deoarece e plecat din tara si nu va puteti vedea decat vara. Nu cred ca vrea doar sa te faca geloasa, pentru ca daca ar vrea sa te faca geloasa atunci o facea intr-un mod mult mai dur. Cred ca el cand te-a pierdut a inceput sa te iubeasca si cand te-a pierdut atunci si-a dat seama ca a pierdut o comoara, o persoana iubita din viata lui. :-)... succes
Nu stiu sincer ce sa cred. cred ca baiatul tine l` tine si ii este pare raw ca sa desp de tine pentru ca nu mai sta in tara
spune-i asa :"daca iti lipseste cineva, spune-i fara teama, persoanei respective " si poate el i va spune persoanei daca s-a referit la tine iti va spune tie.. daca nu. inseamna ca .
succes
Pai daca ti-a spus asa e posibil sa ii fie dor de fosta iubita.
Ma gandesc ca daca ii era dor de tine iti spunea d, oar nu e o rusine sa spui ca iti e dor de cineva
Si ca atare cauta sa ajunga la fost iubita.
Sau poate s-a gandit la tine in acel moment dar el crede ca fiind la departare nu poate avea incredere in relatia voastra.
Nu pot spune ce gandeste acel om ci doar sa presupun.
Ce am scris sunt niste sfaturi in care tu nu va trebuie sa ai incredere deplina pentru ca ma pot insela.
Insa u sfat in care poti avea incredere deplina e sa astepti pana vine si sa vorbesti cu el si sa il intrebi daca chiar te iubeste.Mai departe iti vei da seamna singura dupa ce veti vorbi mai detaliat.Ciao
Pai clar esti tu este nasol fiindca este plecat si va intalniti doar vara eu zic sa va impacati si tineti legatura prin telefon si apropo nu tebuie neaparat sa dai funda fiindca
aici trebuie sa ne ajutam sper ca team putut ajuta sunt noua si este mai dificil pa