| Mihaela2022 a întrebat:

Acum 2 saptamani m-am despărțit de prietenul meu, ne-am certat fără vreun motiv.

În 2 saptamani el nu m-a sunat si nu mi-a scris nimic, totuși pe Facebook apare online.
Credeți că nu mai e interesat de mine? Sau așteaptă să il caut eu?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Dar este foarte clar, ca nu mai este interesat sa te caute, doar v-ati despartit....si nu mai are nici un motiv sa te mai caute.

5 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Nu mai e interesat de tine. Poți sa ii lași un mesaj sa vezi dacă primești răspuns.

| anamaria82726 a răspuns:

Pai acum noi doar putem sa ne dam cu parerea...nu il cunostem pe el personal si nu stim exact ce fel de relatie ati avut voi.
Fiindca de exemplu unii baieti nu cauta ceva serios si se plictisesc repede. Si daca erati la inceput, este foarte posibil sa nu mai fie interesat.
Daca nu era asa, poate este genul care nu prea scrie el primul dupa o cearta, dar asta tu stii cel mai bine.
Acum parerea mea este ca daca ar fi vrut cu adevarat sa fiti impreuna, ar fi incercat sa te recastige. Daca chiar ti-ar fi dus dorul, ti-ar mai fi dat cate un mesaj.
In schimb, ii este indiferent. De asta astepta mesajul tau si lasa totul sa se intample de la sine.
Daca vrei sa lamuresti situatia, poti fi tu cea care face primul pas. Fiindca tie inca iti pasa. Si mai bine incerci acum pana nu este prea tarziu.

| ruddy a răspuns:

Daca ar fi tinut la tine, v-ati fi impacat in mai putin de 24 ore. Daca o sa te caute peste 1 - 2 saptamini, inseamna cu nu i-a mers cu celalta gagica

| cristiankitzu a răspuns:

Din tot ce ai spus, este clar ca nu mai este interesat de tine, doar ce v-ati despartit, nu cred ca exista o cale de intoarcere, doar el trebuie sa te caute.
O zi buna.

| DenizAndreea a răspuns:

Dacă v-ați despărțit de comun acord nu vad de ce ar mai fi interesat de tine.Viata merge inainte