| lola4321 a întrebat:

Acum 2 saptamani m-am despartit de prietenul meu pt. ca am auzit niste lucruri deloc frumoase despre el printre care si ca ar fi cu alta fata in acelasi timp. Am decis sa ma despart de el dupa 9 luni de stat impreuna si ne-am certat.El crede ca m-am despartit de el pt. ca imi place de alt baiat din clasa care este mai inalt si chestii de genul asta! El nu stie adevaratul motiv pt. care m-am despartit de el dar nici nu as vrea sa i-l spun ca sa nu zica dupa aceea ca eu sunt proasta si ca ma iau dupa altii... au trecut 2 saptamani si tot nu ma inteleg cu el. Nustiu ce as putea sa fac.Nu mai simt nimic pt el dar as vrea sa ramanem prieteni happy. Funda ! >:

5 răspunsuri:
| LaraDésire a răspuns:

Pai atunci ramaneti prieteni, nu esti obligata sa stai cu cineva pentru care nu simti absolut nimic. Da inainte de asta esti sigura ca ce ai auzit despre fostul tau prieten este adevarat? pot sa fie si gurile rele care va vor despartiti, nu multa lume rezista 9 luni intr.o relatie. Succes

| lola4321 explică (pentru LaraDésire):

Sursa este sigura. Numai ca as vrea daca nu se poate sa ramanem prieteni macar sa ma lase in pace si sa-si vada de viata lui, sa nu ma mai enerveze cu faze gen : "I-ai numarat patratelele" sau " sa va potejati, ok?" Intelegi?

| sleeppy a răspuns:

Pai nu-i spune adevaru, zii ca ai dori sa ramineti doar prieteni si atit, vei vedea ca te va intelege daca vei vorbi cu el calm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce tuti bati joc de mine ce nu rezista in 9 luni am avut o prietena care era cu 2 in acelasi timp si au fost 2 ani impreuna in fine aia era curva eu cred totusi sa-i zici daca nu-ti placea de el nu-ti pasa daca te face proasta

| anea67 a răspuns:

Desigur ramineti prieteni, spune-i asa cum este situatia decit sa spuna altiii in locul tau.