anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 2 seri, eu și iubita mea am avut un contact sexual neprotejat. În ziua respectivă eu mă masturbasem de 2 ori, o dată dimineața și o dată seara înainte să vină ea ca să fiu " gol " și să nu mai existe risc de spermă / lichid prespermatic. Dar contactul nu a constat în penetrare, penisul meu doar a atins vaginul ei de câteva ori și atât, mereu îl scoteam să verific dacă mi se scurgea ceva dar nu a ieșit nimic. Aseară, ei i'a curs 2 picături de sânge și nu știu ce ar putea să însemne asta, în perioada fertilă nu este. Ciclul luna trecuta i'a venit la sfârșitul lunii iar eu astăzi cumpărai cele 2 pilule să nu se facă 72h și să eliminăm orice risc. Credeți că este vreoun risc de sarcină si ar trebuii să ii dau sau nu pastilele?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

E jale daca o scoti sa vezi daca se scurge ceva sau nu.Penibil.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Ia stai,fă, de nu te mai fâtâi atât! Mai bine, ia aprinde becu', că simt ceva, ce dracu' esti tută?! Vrei sa te las bortoasa?

| corbulalbrosu a răspuns:

Sunteti complet IRESPONSABILI. Habar nu aveti pe ce lume traiti. Pastila de a 2-a zi nu este MENTOSAN sa-l mananci oricand, in orice moment, in orice conditiisi orice cantitate. Cititi si va informati corect inainte de a comite erori si prostii cu nemiluita. Sanatate!

| EliVali a răspuns:

Buna,ar fi un risc dar mic in a rămâne gravidă, cel mai bine e sa ia pastilele ca nu ii se întâmplă nimic rău, ia cu acele picături poate avea ea vreo infecție!

| Sofia2003 a răspuns:

Eu cred ca ar fi mai bine sa ii dai pastilele pentru orice eventualitate....pana nu e prea tarziu