anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 2 zile am făcut-o cu un prieten și nu a putut să ejaculeze, am încercat toate pozițiile ne-am chinuit vreo 20 de minute și tot nu i-a venit.

Care ar fi motivul? Credeți că a făcut sex cu altcineva în ziua respectivă?
Și nu mai avea chef? Am găsit si câteva mesaje de la o fată, pe telefonul lui.

13 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Probabil a fost afectat de tracul care s-a instalat pe fond psihico-mintal. thinking

| seth2016 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Corbule, tocmai tu, cu precizia si acuratetea ta? rolling on the floor

Psyche inseamna minte. Cum vine asta "minte-mintal"? Nu mai zic ca psihico-mintal nu exista in vocabularul limbii romane. Eventual se zice psiho.

| LPCTSTR a răspuns (pentru seth2016):

Ce ceri tu de la dragul nostru non-italian corb-rosu-alb-verde? Ca sa fiu mai precis: de la excelentul nostru ginecolog ungur.
Asta e, "romînurile este grele", sau „nem tudom", cum sa nu raspunda el? Imposibil!

| corbulalbrosu a răspuns (pentru seth2016):

Fiindca in cazul fiecarui etnic roman care are nationalitatea 100% maghiara, limba romana reprezinta o limba straina, din acest motiv si in cazul meu discutiile si convorbirile in Limba Romana NU pot considerate sau apreciate ca reprezinta un ''atu'' sau un domeniu ''forte'' al educatiei primite si insusite de-a lungul timpului. Astfel ca uneori ''mea culpa'', se pot strecura printre randuri si asemenea abateri de ''precizie'' si de ''acuratete'' in raspunsurile oferite. Dar cu toate aceste mici scapari de limbaj, in privinta cunostintelor acumulate cat si a exprimarii mele in aceasta limba straina, sunt ferm convins ca insusirile si abilitatile mele sunt superioare d.t.p.d.v. (exprimare, formulare, scris, ortografie, etc.), comparativ cu nivelul educational a peste 99% din cei care activeaza pe acest site. Asa ca dragul meu @seth2016 las-o-n pace de ''gaselnita'' de-a ta, ca... macane, prea evident. rolling on the floor Crede-ma! big grin
Demnitatea ma obliga sa ma abtin sa comentez in vreun fel, cele afirmate si ''precizate'' de agariciul ageamiu @CookieDog. laughing

| corbulalbrosu a răspuns:

Acum 3 ore | seth2016 a răspuns (pentru corbulalbrosu):
Corbule, tocmai tu, cu precizia si acuratetea ta? rolling on the floor
Am stat si mi-am pus urmatoarea intrebare : un roman get-beget cum este @seth2016, cu cata precizie si acuratete s-ar exprima si si-ar formula raspunsurile in... limba germana? thinking Exclus sa-ndraznesc macar sa-ti cer sa te exprimi in maghiara.
S-au ti-ar dispare convingerea de superioritate... ''inteligenta'' exprimata prin emoticonul atat de drag si des folosit? rolling on the floor

Corbule, spre nenorocul tau psyche inseamna minte in orice limba, inclusiv in maghiara.
Vorbesc germana si engleza cursiv. Jó egészség! rolling on the floor

Mai putin in limba maghiara fiindca : minte = ész,
Psyche in limba maghiara inseamna = suflet,
Un om educat si civilizat asa se adreseaza : Jó egészséget kívánok!
Ti-am mai spus las-o moarta ca prea... macane laughing

Psyche inseamna si suflet si minte. Las-o moarta cu psihologia Corbule. Nu-i ca numaratu' zilelor.

Limba maghiara este un dintre putinele limbi, care au cuvinte cu semnificatie stricta si/sau specifica. Si acest aspect nu ai de unde sa-l cunosti daca nu ai frecventat scoala in limba maghiara.
Se stie foarte precis ca nici magarul nu-i cal si la fel este cazul sa afli ca nici ginecologia nu-i psihologie. big grin

Vad ca poti discuta si cu calm.

| seth2016 a răspuns:

Faptul ca nu a avut orgasm poate avea diverse cauze:
- nu prea avea chef de sex, dar s-a simtit obligat
- stress, frica, anxietate
- s-a intamplat ceva neplacut in timpul sexului
- s-a masturbat prea mult in ziua respectiva
- nu te considera indeajuns de atractiva din punct de vedere sexual
- a mai avut cel putin o partida de sex inainte
Ultimele 2 mai improbabile.

>> câteva mesaje de la o fată
Daca un baiat primeste mesaje de la o fata nu inseamna ca se culca cu ea.

| Mihaela2023 a răspuns (pentru seth2016):

Avea mesaje de iubire de la o fată e clar că a fost cu ea. Să zicem dacă s-a culcat cu ea înaintea mea, el nu a mai putut să ejaculeze? (Suntem doar prieteni)

| seth2016 a răspuns (pentru Mihaela2023):

Nu prea inteleg cum a fost treaba. Orgasmul e una si ejacularea e alta. De obicei apar impreuna. Daca a avut orgasm fara ejaculare e OK, se mai intampla. Daca nu a avut nici una nici alta atunci e altceva.

Dupa sex barbatii au o perioada de recuperare. Durata e foarte variabila, de la sa zicem o ora pana la zile. In perioada de recuperare trebuie sa tragi din greu sa obtii un orgasm. Probabil ca 20 de minute au fost prea putin.

Daca sunteti prieteni si nu indragostiti nu vad nimic anormal in ce s-a intamplat.