Mare bai cu romanaa taaaa! chiar existi?! si mai esti si betiva. esti praf si scrum!
Nu sunt romanca dar nemtoica. stiu ca nu scriu romaneste fara greseli. Imi cer scuze...
Deci, imi e foarte greu sa citesc ce ai scris tu aicea nu stiu daca-ti dai seama ca ai multe greseli de ortografie. Dar, sa lamurim povestea pe scurt. Te cunosti cu un tip de pe fb, el stie ca ai prieten. Te-a invitat la o bere, ai stat ati baut mai mult, era-i ametita. Ai vb prin msg, i-ai spus ca te-ai simtit bine cu el, a 2-a zi nu i-ai mai rasp la msg, iar acum nu prea mai vorbiti ca inainte pe fb. Hmm, ce pot spune. Poate tipu' e ofensat ca nu i-ai mai rasp in seara aia la mesaje. Sau te-ai gandit ca poate el sa simtit super bine cu tine, iar el stiind ca ai prieten nu vrea sa ajunga sa te iubeasca asa de mult incat sa te desp de prietenul tau. Nu se stie ce-i in capu lui, eu zic ca ar mai merita a 2-a seara impreuna, dar de data asta eu recomand o plimbare prin parc, seara, intr-un loc mai retras. Cum vreti. Si acolo il vei intreba, dc s-a racit si toate astea. Ca doar asa se face. funda?