| Legionarul97 a întrebat:

Acum 2 zile am sarutat persoana iubita (eu 15 ani, ea 12) dar rezultatul nu a fost cel asteptat, in sensul in care, azi ne-am despartit (pentru ca... ea nu mai avea sentimente dupa mine...). Evident nu am crezut acest pretext si am intrebat o prietena de-a ei si mi-a spus ca s-a speriat foarte tare pentru ca am sarutat-o.

Ce imi recomandati sa fac, tin foarte mult la ea si nu vreau sa se incheie totul acum (mai ales ca peste 1 saptamana facem 1 luna)...

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca o iubesti, cere-ti iertare si promite-i ca ai sa ii respecti dreptul la copilarie. Inca vreo 2 ani si jumatate ea nu va fi pregatita pentru saruturi, trebuie sa te comporti normal pentru varstaei si sa nu o fortezi la gesturi de fata mult mult mai mare. Cred ca s-a simtit ingrozitor si cred ca asta o va afecta pe termen foarte lung (poate ramane toata viata cu o aversiune fata de sarut din vina faptului ca a facut asa ceva la o varsta la care ar trebui sa fie copil, nu femeie)

5 răspunsuri:
| Geanina1895 a răspuns:

Tu la 12 ani cati are la ce te astepti?

| neutrino a răspuns:

Chiar daca nu esti capabil de o relatie cu o fata de varsta ta, nu este o solutie sa te legi de copii.

| simonikxd a răspuns:

Vorbeste cu ea explica-i k ti la ea si ca nu vrei sa o pierzi, daca si ea tine la tine o sa inteleaga ce zici kiss

| C0nstantin a răspuns:

Du-te spanzura-te!

| bloodyhell a răspuns:

laughing serios?