Off >< si maine cand iesi din casa priveste soarele ca si cum ar fi prima raza si zambeste larg . si stai linistita, cineva iti va aprecia sufletul si sentimentele candva .ma crezi sau nu, eu zic ca inca exista baieti buni, doar le dam noi cu piciorul pentru altii care nu merita.
Daca viitoare cand cineva te intreaba daca vrei a fi cu el afla urm lucruri:
-daca s-a despartit recent de pr lui (pentru ca n-are rost sa fi cu el te va lasa iar)
-lasa-l sa se tine mai mult dupa tine
-chiar daca te atasezi repede nu arata asta.
Straniu. si eu sunt la fel. Stii, ma gandesc ca tot ceea ce facem noi, comportamentul si sentimentele din adolescenta (esti adolescenta cu siguranta) sunt rezulatul unor lipsuri din copilarie. poate ca te atasezi usor de alte persoane, dar gandeste te: ceea ce faci tu nu e corect, dar nici posibil de inlaturat. Indiferenta stiu ca nu poti fi, oricat ai incerca. Daca chiar ai nevoie de un sprijin (pentru ca tu de asta ai nevoie, nu te indragostesti) incearca sa ai rabdare, sa te abtii si sa nu iti faci sperante inutile cu fiecare baiat care se poarta frumos cu tine. Incearca sa fi cu picioarele pe pamant si sa descoperi persoana de langa tine, apoi sa iti deschizi sufletul. Feţele false sunt in zambete imbracate Cat despre baiatul ala, daca s-a despartit recent de prietena lui, te-a tinut doar ca punct de sprijin, sa nu simta lipsa tipei aleaia asa mult. Dovada faptul ca s-a impacat repede cu ea.Ai grija de tine
Buna.
Si eu am aceeasi problema, pun sentimente rapid, iar apoi sufar ca un bou timid. Si tot nu pot sa ma vindec.
Ai putea sa incerci sa fi mai indiferenta, sa nu mai zici ''da'' la prima ocazie care se nimereste, ca sa vezi daca respectivul chiar ţine la tine si mai incearca.
Mutubal întreabă: