| S3c0ndSh0t a întrebat:

Acum 3 ani am cunoscut o fata. Ei bine in acesti 3 ani nu ne-am certat deloc. Ea spune lucruri frumoase despre mine si eu la fel despre ea. O cunosc foarte bine.Este genu de fata sincera si intelegatoare. Ceea ce ma supara este faptul ca e incapatanata cu un lucru. Ea crede ca ii este mai bine sa stea singura toata viata.Nu i-am zis niciodata ce simt pentru ea. Din cauza asta. Dar stiu ca ea ma place.De cand ma cunosc cu ea niciodata nu mi-a dat nr ei de telefon, dar ieri mi l-a lasat dupa ce am rugat-o frumos.Imi da si mie cineva niste sfaturi despre ce sa fac.Va roog din suflet.Nu stiu ce sa fac si nu vreau sa o pierd.Cat mai multe raspunsuri daca se poate puppy dog eyes.puppy dog eyes.puppy dog eyes.Multumesc mult.

4 răspunsuri:
| robi_4834 a răspuns:

Depinde si de varsta. Dar ce spune e ridicol. Incearca sa afli de ce vrea sa fie singura. Afla ce-i place, vorbeste mult cu ea, fii alaturi de ea la nevoie, si poate cu timpul isi va schimba parerea.

| fokker a răspuns:

Mystery zice:

Daca esti in LBJF(Let's Be Just Friends) o sa iesi greu sau nu o sa iesi.

Daca te place, atunci nu ar trebui sa ai vreo problema in a invitao la o plimbare/suc, si a cereo " in grija ta".

Succes!

| fokker a răspuns:

+

Cum zice @robi depinde de varsta,

Nu ti'a dat numarul ei de telefon timp de 3 ani, si a zis o chestie ciudata spusa din partea ei,
1. nu te place, poate te inseli.
2. te place, dar nu de mult timp,
3. e lesbiana
4. e emo

succes, din nou.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce fain suna "cere-o in grija ta" happy pai eu zic sa ii spun ce simti dar fi atent cand alegi momentu, sa fie liniste, numai voi doi, ca e naspa cand vrei sa discuti ceva serios sa vina cineva sa va intrerupa, spune-i ca ai vrea sa petreci mai mult timp cu ea si ca chiar iti pasa si tii la ea cu adevarat si demonstreaza-i cuvintele ce i le spui, nu o presa dar nici nu o lasa sa fie singura, just be there for her happy sper sa vi se indeplineasca visele la amandoi, numai bine!