Tu suferi din lipsa unor prieteni adevarati care sa iti fie alaturi la greu. Stiu cum este deoarece am trecut si eu prin asta si presupun ca toti am avut astfel de momente sau asemanatoare. Sunt diverse metode de a trece peste aceste "obstacole" din viata noastra, insa este important sa stim cum si sa ne pastram o gandire pozitiva. Daca vrei iti voi da un mesaj privat cu adresa mea de e-mail si daca doresti sa vorbim ma poti contacta.
Ok, astept mesaj privat de la tine
Ce traiesti tu e unul din efectele unei relatii la distanta, dar cred ca voi nici nu ati incercat sa fiti cu adevarat impreuna, iar o fata puternica lupta mereu pana ceea ce-si doreste. tu ai avut curaj sa-i spui cat de mult tii la el si cat de mult inseamna pentru tine? pentru ca e inutil sa te plangi pe TPU in loc sa-i spui lui ceea ce simti.
Am facut mai mult decat credeam ca pot face pentru el. As fi lasat totul si as fi mers acolo, la sute de km departare, sa-mi continui facultatea acolo, langa el. Dar mi-a spus ca nu ar accepta asa ceva, e un sacrificiu prea mare.Cred ca stie prea bine cat tin la el si cat inseamna pentru mine. I-am demonstrat-o pe toate caile posibile.Nu asta e solutia.Acum solutia e sa-l uit si nu stiu cum
Eu nu inteleg ceva daca are iubita voi nu veti mai putea fi cei mai buni prieteni sau esti dezamagita ca altcineva va ocupa locul central din viata lui. fiti prieteni cei mai buni prieteni nimeni nu are dreptul sa-ti prietenii.
Nu poti fi prieten cu un om pe care il privesti altfel.intotdeauna va interveni gelozia
Prin ce treci tu...am trecut si eu si inca nu-s complet vindecat,si probabil ca nici nu voi fi vreodata, pentru ca tot timpul va ramane ceva acolo.e greu pana vei cunoaste pe cineva, e adevarat ca dureaza, ca nu poti sa ei p primul om de pe strada dar incet incet va fi mai bine.imi pare foarte rau pentru tine ca stiu ce simti acum stiu ce iti imaginezi,stiu ca ai fi vrut sa faci in alt mod, ca poate era mai bine sa nu va fi cunoscut sau alte multe ganduri, pentru ca stai doar ingandurata si gandesti si te consumi.imi pare sincer rau! nu e cineva care te poate ajuta, te poti ajuta singura poate stand la distanta de el de tot. fara sa comunici fara nici un fel de contact cu toate ca ai vrea sa-l auzi sa vb cu el uneori.nu mai stiu ce sa mai zic, sunt multe de zis si in acelasi timp putin!
Multumesc din suflet pentru cuvintele tale... Sper doar sa treaca. Fiindca, cu fiecare zi care trece, parca e tot mai greu
E adevarat ca e greu, dar nu imposibil...pana la urma.in viata toate is trecatoare, si asa e natura omului, sa sufere ca sa cunoasca cu adevarat fiecare sentiment.
Cea mai simpla solutie ca sa-l uiti e sa iesi cu altul, chiar daca numai ca amic, macar sa-ti distraga atentia.
Trec prin ceva asemanator, si stiu cat de mult doare ai nevoie de prieteni, bazeazate pe ei.
ps: as vrea sa putem discuta mai pe larg...dar pe privat...
Simplu.nu fac fata...incerc doar sa ma tin tare.sufar.am incercat sa ies cu altcineva.dar nu merge. Un sfat totusi am pentru tine...nu incerca sa il inlocuiesti cu nimeni.incearca sa cunosti pe altcineva, dar nu cu ideea de al inlocuii pe el ca nu va merge. As vrea sa discutam mai multe, dar nu imi doresc sa vada toata lumea ceea ce discutam. daca doresti.astept un mesaj. Nu imi place ca suferinta sa ne fie expusa in fata tuturor
claudiuflorin întreabă:
claudiuflorin întreabă: