| choceur a întrebat:

Acum 3 luni am cunoscut un baiat foarte dragut. Am acceptat sa ies cu el desi nu ne cunosteam. a fost dragoste la prima vedere, dar de aprox 3 saptamani e extrem de schimbat (inainte abia astepta sa ne vedem, imi zicea ca ii e dor de mine dupa 5 min cand ma aducea acasa, ne imbratisam si ne sarutam tot timpul; acum nu, acum ne vedem doar daca ii zic eu ca vreau sa ne vedem, nu ma mai suna decat foarte rar, mai mult eu pe el). E ciudat ca s-a schimbat asa dintr-o data si atat de radical. Adevarul e ca are o problema, despre care am vorbit cat de cat si am incercat sa-l inteleg.Nu i-am reprosat nimic niciodata. Am discutat cu el si odata imi zice ca nu are nimic (ceea ce nu cred), alteori imi spune ca s-a saturat de tot si s-ar duce-n lume.cred ca e ceva la misloc si nu vrea sa imi spuna. cum sa reactionez, ce sa cred? NU vreau sa-l pierd

Răspuns Câştigător
| Smarandica a răspuns:

Sigur are vreo problema de s-a schimbat asa radical ...INCEARCA si tu sa-l intelegi.sau cand vezi ca are vreo problema nu stiu.incearca si fii mult mai dragastoasa cu el decat de obiceii. du-te la el.strange-l in brate. spune-i ca-l iubesti.saruta-l.zii ca tii dor sa fiti numa voi 2 in intimitatewhistling.Etc.sigur o sa se simta putin mai bine.

5 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

In primul rand arata-te mai grijulie fata de el si incearca sa il intelegi!

Totusi, nu exclud ca el sa treaca printr-o depresie sau chiar sa te insele!

Doar tu iti poti da seama care dintre ele este cea adevarata!

| Stefania a răspuns:

Daca este atat de inchis in el trebuie sa aiba o o problema in famili, probabil nu e ceva bine acolo la ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii alaturi de el, probabil ca are o problema in familie si cred ca s-a cam saturat de situatie.
Incearca sa-i fi mereu alaturi si sa-l intelegi.

| Deeea_8899 a răspuns:

Trebuie sa ai rabdare te inteleg foarte bine. depinde ce fel de problema are. Oricum daca nu vrei sa il pierzi fi alaturi de el si sustine`l incearca sa afli mai multe despre el ca t0tursi. il cunost de 3 luni. si cine stie poate el minte cu problema aia si poate are altceva si nu vrea sa iti spuna. poate nu ii mai place de tine sau are pe altcineva. t0tul e p0sibil depinde si ce fel de persoana este :-D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am fost cam in aceiasi situatie, adica m-am inteles super bine cu el si dupa un timp era tot mai distant era zicea ca are probleme si ca e obosit si ca nu putem sa ne vedem, de fapt eu la inceput chiar credeam ca poate are probleme sau cine stie, dar dupa un timp cand am ramas intr-o seara la el am obs ca e sunat de multe ori de nu stiu ce fete, apoi mesaje, am tacut un timp pana ce am obs ca ia rasp la una la fel cum imi raspuns mie, adica,, sunt abosit ca am venit tarziu de la sevici si nu putem sa ne vedem azi pentru trebuie sa merg pana nu stiu unde cu fratele meu ''oricum aceiasi msg mi-a dat si mi-e dar cred ca in timp ce era cu alta langa el, ca el in momentul cand era cu mine nu raspuns la tel, doar a trimis msg acela si nu mai raspuns pentru zicea ca e obosit si ca doarme, cand am vazut ce scria in msg, l-am intrebat ca mai are si pe altele in afara de mine?
si el a zis ca ''da,, si eu ia-m zis,, vad ca iti plac mult fetele '' si mi-a raspuns ca ''normal ca ii plac'' si dupa aceia eu parca cazu-se cerul pe mine, pentru eu nu ma asteptam la asa ceva, apoi dupa un timp mi-a recunoscut ca are inca 4 pe langa mine, si a zis ca pe toate ne iubeste, eu i-am zis ca nu acept asa ceva, el a zis ca ''daca nu imi convine sa il las in pace ca nu il intereseaza pentru ca el isi cauta alta, eu am ramas ff surprinsa si in ziua aia chiar m-am despartit de el pentru ca era un om fara suflet, super afemeiat si profita din plin de viata, eu in schimb imi doream o relatie macar de un timp dar nu asa, vroi-am sa fie doar cu mine in timpul asta, nu si cu alealalte, cu el am terminato dar totusi inima mea inca la-r vrea si nu stiu ce sa fac? stiu ca nu merita si nu ar trebui sa ma mai gandesc la el, dar totusi nu pot sa-l scot din minte, pentru ca l-am iubit ffff. tare, as vrea sa imi spuneti ce sa fac, ma razbun sau incerc sa-l recuceresc?