| depressionismyfriend a întrebat:

Acum 3 luni am dormit la prietenul meu, nu am făcut nimic, dar mie tot imi e frica sa nu fiu gravida, nu stiu de ce, dar mereu ma gândesc, imi e frica chiar si sa mănânc sa nu ma ingras sa încep sa devin si mai paranoica. Ce as putea face?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Crezi ca ai sa fii al doilea caz de conceptie imaculata din istorie?

| corbulalbrosu a răspuns:

Orice fata/femeie dar nu numai ea ci la fel si baiatul/barbatul indiferent de varsta lor, care au ajuns in momentul in care este posibil sa-si inceapa viata sexuala, ar trebui sa cunoasca in mod foarte exact si precis procesul de formare/producere a unei sarcini. De asemenea este indicat ca inainte de a intretine un contact sexual neprotejat, sa fii deja bine informata incat sa stii ca pentru a se putea forma o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa existe/sa fie intrunite minim 2 conditii, cu precizarea ca aceste 2 conditii trebuie sa se petreaca in acelasi timp, adica sa se produca simultan/concomitent si anume :
1-) In primul rand orice fata/femeie care are ciclu menstrual, poate sa ramana insarcinata NUMAI/DOAR in cazul in care masturbarea ori sexul in urma caruia ar putea ajunge sperma in vagin, este intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, adica in 1-a sau in toate cele 3-4 zile situate dinaintea zilei de ovulatie, sau chiar in ziua ovulatiei atunci cand exista deja un OVUL VIABIL in uterul ei incat acesta sa poata fi fecundat de catre un spermatozoid provenit din sperma si NU din lichidul preejeculator fiindca in acesta NU exista spermatozoizi.
2-) Printro modalitate indiferent care ar fi aceasta, SPERMA trebuie sa ajunga/sa patrunda in mod obligatoriu IN VAGIN (indiferent de cantitate), deoarece doar in acest mod spermatozoizi existenti in sperma vor avea posibilitatea sa treaca din vagin in uter si de acolo s ajunga in trompele uterine pentru a fecunda ovulul in cazul in care ovulul exista deja in acel moment.
In alte conditii formarea sarcinii este practic imposibil sa se produca. Sanatate!
Acceseaza si citeste informatiile oferite in : www.seximus.ro

| Dalmore a răspuns:

Frica ta provine din ignoranță. Când o să ai cunoștințe minime despre sex o să îți dai seama cât de aberantă a fost postarea ta.
Îți recomand canalul ăsta de Youtube, ar trebui să-ți răspundă la toate problemele.
https://www.youtube.com/user/SEXULvsBARZA/playlists

| Necunoscut112 a răspuns:

Ti-e frică sa mananci sa nu rămâi gravidă? Ai probleme cu caputul? Uita-te la cat mai multe clipuri educative despre sex/organe reproducatoare, citeste cat mai mult despre asta, si brusc o să iti dispara paranoia asta, bazata pe neştiinţă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai peste 14 ani chiar ai o problema

| Treaem24 a răspuns:

Sa te calmezi si sa nu te mai gândesti la prosti din astea daca stii ca mai facut nimic

| altutilizatormaris a răspuns:

Hey. Dacă spui ca nu ati facut nimic, de ce esti asa speriata? Pentru linistea ta poti sa iti iei un test de sarcina si sa il faci. Eu stiam ca atunci cand esti gravida au greturi si chiar varsaturi. Tu nu ai mentionat asta mai sus. Stai calma ca nu ai cum sa fi gravida. Pwp?

Răspuns utilizator avertizat