| MissEmma a întrebat:

Acum 3 luni i-am propus unui prieten sa facem sex. Era virgin si i-am dat numai placere. Am continuat sa o fac cu el si ajnsesem sa ne cunoastem foarte bine in pat si sa ne placa sa o facem impreuna. De doua saptamani el a plecat si sunt disperata dupa el. Mi-ad dat seama ca nu numai in pat ne itnelegem bine dar si in relatiile de comunicare, ajutor, Chiar tineam la el. Ce sa fac?

10 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu stiu ce ai putea sa mai faci acum. Fara suparare, dar ai avut un comportament prea "libertin" si in consecinta el te vede ca pe o curva. Pot sa iti spun totusi ce sa faci pe viitor. Sa nu mai propui unui prieten sa faceti direct sex. Daca iti place un tip, nu o mai lua pe scurtatura, ci urmeaza si tu tiparul universal, nu te mai lasa asa usor, fa-l sa "munceasca" pentru a te cuceri.

| costel24ro a răspuns:

Pai a plecat la capat de lume? e posibil ca acum sa tii la el,da oare el? pentru ca daca ati vb de la inceput, si ati zis ca e doar o rel sex fara obligatii, poate a bagat la cap si nu s-a implicat emotional.pana nu vb cu el...nu ai de unde sa stii cum sta lucrurile! succes!

| MiK3L a răspuns:

I-a băgat covriguţu' atâta... ______... Crede ca ai profitat de el, probabil

| Marghioalaa a răspuns:

O Doamne ...cred ca a fugit de tine.Cine stie ce placeri...

| Nolkyz a răspuns:

Pai vorbeste cu el! Spune-i ce ai de spus.

| alyzee a răspuns:

Nu erai tu aia care voia id-uri de fete lesbi?

| awesomedavid a răspuns:

Pai ia-ti un vibrator daca tot esti disperata

| andreiemil a răspuns:

In primul rand tu esti virgin, daca vrei sa fii fata sa faci operatie de schimbare de sex si epileazate pe piept

| gabylegionarul a răspuns:

Intr-o alta intrebare spuneai ca nu sti nici sa te masturbezi, acum ai facut sex cu un virgin...esti tare, pe bune!

| 19810307 a răspuns:

Pai inereseazate unde a plecat si cand va veni si fii mai sincera cu el