| boby_6406 a întrebat:

Acum 3 luni la prietena mea i-a venit ciclu da cred ca au fost niste scurgeri de atunci si pana azi nu ia mai venit ciclu si nici gravida nu e ce se intampla? ea zice ca se simte rau are intepaturi prin burta si o dor picioarele dar asta nu tot timpul ajutati-ma cu un raspuns va rog

5 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Dacă știți că ați făcut sex neprotejat, nu mai stați pe gânduri și cumpărați un test de sarcină. Trebuie să-l facă după 24 de zile de la ultimul contact sexual neprotejat. Dacă nu, poate fi vorba de o simplă dereglare, sau ceva mai grav; o răceală sau chisturi ovariene. Nu ar strica o vizită la medicul ginecolog.
Sănătate!

| lolly a răspuns:

Ar trebuii sa consulte un medic.Nu avem de unde sa stim, menopauza parca e la 40+ happy

| Lorenada a răspuns:

Trebuie neaparat sa consulte un medic, si tu ai spus ca nu este insarcinata, dar a facut vreun test sa se convinga de acest lucru? Ciclul se mai poate opri si din cauza stresului...

| InnaiiSa a răspuns:

Nu te ingrijora e normal sa se intample asta se numeste SNP (sindrom pre-menstrual ) tocmai ca i.a venit menstruatia de 3 luni se intampla aceste lucruri inca nu are menstruatie regulata asa ca poate sa ii mai intarzie si mai mult in orice caz pentru siguranta ei consultati un medic. Bafta!

| boby_6406 explică:

Am loat un test si nu este dar nu e prima data cand nu-i vine regulat sa mai intamplat si la 4 lui sa zicem trebuie sa aiba un pic de burtica nu? un raspuns va rog va pup