Buna, daca te-a tinut mai putin menstruatia nu inseamna ca esti insarcinata, e adevarat ca menstruatia poate veni peste sarina dar totusi din moment ce ti-a iesit negativ testul, in plus ti-a venit totusi menstruatia chiar daca a fost numai 5 zile in loc de 7, nu mereu e la fel, totusi repeta testul ca sa fi sigura.
Cred ca nu, e posibil sa fie altceva, de exemplu o raceala.Sa fii tu atat de ghionista, nu stiu. Cred ca ai facut testul un pic cam devreme.
Daca ti-a venit menstruatia nu ai de ce sa-ti faci probleme ai vreun simptom? adica ameteli, greturi, dureri de sani? daca nu ai atunci nu-ti mai face probleme. pup.
Nu cred ca sunt probleme dar e bine pentru siguranta ta sa repeti testul.
O menstruatie normala dureaza intre 3 si 5 zile.Deci pana acum nimic in neregula cu tine! Daca si testul ti-a iesit negativ unde ar fi problema? Mai repeta un test pentru linistea ta dar cu siguranta nu e nici-un pericol!
Buna, daca ai menstruatie inseamna ca nu esti insarcinata, menstruatia poate veni peste sarcina dar totusi din moment ce ti-a iesit negativ testul.
Atentie totusi, nu ai de unde sti cit inseamna o picatura, si daca a fost un act sexual normal nu ai cum sti daca si ce fel de ejaculare a fost. Poate a fost una precoce si totodata mica cantitativ. Oricum sa stii ca poti ramine insarcinata chiar si cu lichidul despre care vorbeai.Protectia este mai importanta, pastile recomandate de medic-nu trebuie sa te rusinezi, iar daca vorbim despre contacte intimplatoare iti recomand prezervativul, LUI bineinteles. Un barbat adevarat trebuie sa inteleagaq iar daca refuza, atentie, este un inconstient deci lasa-l naibii atunci.Scuze pentru. cuvintele poate prea tari.