Nu avem dreptul să te criticăm pentru acest lucru, dar totuși eu cred că ar trebui să discuți sincer cu el și să-l întrebi dacă o mai iubește pe prietena lui, deoarece este foarte greu să uiți o relație de 4 ANI. Nu oricine ar fi dispus să facă acest lucru, dar dacă te iubește cu adevărat, încearcă, iar dacă tu crezi că o face doar din distracție, nu îl lăsa, deoarece tu vei fii cea care va suferi, și nu el, care va sta cu prietena.
O parere personala :" cred ca este doar o mica aventura nimic mai mult " sa speram ca nu am dreptate
Tie ti-ar placea sa ai o relatie cu un baiat timp de 4 ani si sa se bage alta fata intre voi?
Crezi ca cineva pune pct la o relatie de 4 ani, pentru oricine? tu esti distractia(rezerva) lui in vara asta, daca-ti convine, suporta, dar te va lasa cand va veni prietena inapoi
Cum ti-a zis si Tania, nu e frumos sa te bagi in relatia altuia.toata treaba asta nu va avea final fericit.
Daca ar fi vrut sa ramana cu tine s-ar fi despartit deja de cealalta, din moment ce nu face asta pentru mine e clar ca atunci cand se va intoarce ea va fi prietena lui, nu tu. Parerea mea.