Bună. Da, este posibil. Dacă au trecut 3 săptămâni de la actul sexual, este numai bine pentru a face un test de sarcină. De preferat, fă-l dimineaţa pentru acurateţea acestuia.
pa, pa.
Da, este posibil. Ai sanse de cam 15% daca menstra a durat 4 zile si de 70% daca menstra a durat 7 zile.
Da foarte sigur.mergi la ginicolog cit mai repede cit e posibil de intrerupt sarcina fara operatie.
Da e foarte posibil. pentru siguranta ta fa-ti un test de sarcina si du-te la ginecolog
Buna,
Dupa cate stiu eu, la femei, ciclul menstrual - perioada intre menstruatii (ciclu menstrual normal dureaza de la 21 - 35 de zile, cel mai frecvent fiind intre 25-30 de zile.) se imparte astfel:
- Perioada I - primele ~10 zile dupa menstruatie - nu se ramane insarcinata, deoarece membrana uterului trebuie sa se regenereze ;
- Perioada II - urmatoarele ~ 10 zile (adica 10 – 20 de zile) – este perioada optima pentru sarcina, este perioada de ovulatie (Uterul este pregatit pentru o posibila sarcina, iar invelisul sau membranos devine gros si moale);
- Perioada III - aproximativ 10 zile inainte de menstruatie nu se ramane insarcinata (Organismul realizeaza ca in uter nu creste nici un fat – ovulul nu a fost fertilizat de sperma unui barbat, aceasta membrana si ovulul sunt expulzate din corp prin vagin).
Obs.
Riscul pentru ca o femeie sa ramana insarcinata este mai mare in ziua ovulatiei si in cele 5 zile de dinaintea ei,
Pentru orice eventualitate, cat si pentru linistea ta, ar trebui sa faci un test de sarcina.
Da. este posibil iti dau un sfat du-te la farmacie si cumparati un test de sarcina si vezi daca iti iese pozitiv
Mary mary am cerut sfaturi nu critici si nu st fetita fara minte asa cum zici
HappynewCenusa întreabă: