| cristina_6431 a întrebat:

Acum 3 saptamani am facut sex neprotejat la 3 zile dupa menstruatie si si-a dat drumul in mine. Este posibil sa fiu insarcinata? Tot timpul ma simt obosita si ma doare foarte tare burta si capul!

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. Da, este posibil. Dacă au trecut 3 săptămâni de la actul sexual, este numai bine pentru a face un test de sarcină. De preferat, fă-l dimineaţa pentru acurateţea acestuia.

pa, pa.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, este posibil. Ai sanse de cam 15% daca menstra a durat 4 zile si de 70% daca menstra a durat 7 zile.

| doinitza12 a răspuns:

Da foarte sigur.mergi la ginicolog cit mai repede cit e posibil de intrerupt sarcina fara operatie.

| marymaryanne a răspuns:

Trebuia sa te gandesti inainte la asta. fetite fara minte

| RoxAnana a răspuns:

Da e foarte posibil. pentru siguranta ta fa-ti un test de sarcina si du-te la ginecolog

| blackangel72 a răspuns:

Buna,
Dupa cate stiu eu, la femei, ciclul menstrual - perioada intre menstruatii (ciclu menstrual normal dureaza de la 21 - 35 de zile, cel mai frecvent fiind intre 25-30 de zile.) se imparte astfel:
- Perioada I - primele ~10 zile dupa menstruatie - nu se ramane insarcinata, deoarece membrana uterului trebuie sa se regenereze ;
- Perioada II - urmatoarele ~ 10 zile (adica 10 – 20 de zile) – este perioada optima pentru sarcina, este perioada de ovulatie (Uterul este pregatit pentru o posibila sarcina, iar invelisul sau membranos devine gros si moale);
- Perioada III - aproximativ 10 zile inainte de menstruatie nu se ramane insarcinata (Organismul realizeaza ca in uter nu creste nici un fat – ovulul nu a fost fertilizat de sperma unui barbat, aceasta membrana si ovulul sunt expulzate din corp prin vagin).

Obs.
Riscul pentru ca o femeie sa ramana insarcinata este mai mare in ziua ovulatiei si in cele 5 zile de dinaintea ei,

Pentru orice eventualitate, cat si pentru linistea ta, ar trebui sa faci un test de sarcina.

| CataZRO a răspuns:

Da. este posibil iti dau un sfat du-te la farmacie si cumparati un test de sarcina si vezi daca iti iese pozitiv

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti un test de sasrcina barza. Da-l in masa ca-i 7 lei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti un test de sarcina.
Si nu-l mai lasa sa isi dea drumu in tine. mai bine pe tine sau in gura laughing

| cristina_6431 explică:

Ma jur ca imi e frica s afac testulcrying(

| cristina_6431 explică:

Mary mary am cerut sfaturi nu critici si nu st fetita fara minte asa cum ziciwinking

| cristina_6431 explică:

Pfff ma tine aproximativ 7 zile niciodata mai putin de 5