| rrrggg a întrebat:

Acum 3 zile am facut sex protejat cu pr mea. si in timpul actului am simtit ca s-a rupt prezervativul.

ne-am oprit imediat dupa asta, dar va intreb. trebuie sa-mi fac griji pentru ceva sau? ea mi-a spus ca o sa-i vina ciclul la sfarsitul acestei luni. deci sfarsitul lui septembrie inceputul lui octombri.

va multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| CarmenR a răspuns:

Teoretic nu ar trebui sa iti faci griji, insa roag-o sa faca un test de sarcina ca sa fiti voi siguri.

| Rayyy a răspuns:

In primul rand, tin sa mentionez ca este foarte bine ca v-ati oprit la timp.
Acum, sincera sa fiu, nu se stie. Exista destul de multe sanse sa ramana insarcinata, cel mai bine este sa consulte un medic ginecolog si sa vada cum sta treaba, intrucat dupa aceea poate fi prea tarziu. Este singurul lucru pe care il poate face.
Sa nu cumva sa apeleze la pastila de a doua zi doar din auzite, sau doar dupa sfatul farmacistului.

Succes si. aveti grija data viitoare happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma, propune-i sa faca testul de sarcina, ca nu stii niciodata. Ea n-are de unde sa stie ca o sa-i vina ciclul. eventual, ae fi trebuit sa ia pastila de a doua zi...

| Cătălina a răspuns:

Sunt ceva sanse mai ales daca erati spre sfarsitul actului cand elimini acel lichid preejaculator si cand se petrece ejacularea propriu zisa. Dar daca nu era in perioada fertila(asta nu avem de unde sa stim, doar ea, daca ii vine regulat sau neregulat), nu ar trebui sa se intample absolut nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate daca ti-ai dat drumu in ea e o problema...are la farmacie, teste de sarcina fii precaut spune-i sa faca unul sa fii mai sigur

| rrrggg explică:

I-a venit ciclul. s-a rezolvat